• Fii alături de Echipa Țării

Școala de antrenori

Școala de Antrenori. Modulul II al licenței C UEFA

01 aug 2023 de Victor Daghi
GALERIE

Școala Federală de Antrenori continuă desfășurarea cursurilor de licențiere UEFA. În conformitate cu cerințele Convenției UEFA de recunoaștere a calificării antrenorilor, Departamentul Tehnic al Federației Moldovenești de Fotbal împreună cu Școala Federală de Antrenori organizează, în perioada 31 iulie - 2 august 2023, Modulul II al licenței C UEFA, promoția 48.  

 

Cursul, format din 3 module plus examinare teoretică și practică, se desfășoară la Bălți. La curs participă 23 de studenți din Republica Moldova.  

Vă prezentăm lista participanților la cursul din 31 iulie - 2 august: Marin Russu, Alexandru Gobenco, Petru Coroliuc, Tatiana Lucaș, Stanislav Pasat, Corneliu Eni, Iurie Conea, Gheorghe Stegărescu, Alexandru Lungu, Ion Rusu, Ion Tudos, Serge Tshibwabwa Mangole, Oleg Drosu, Veaceslav Stratin, Denis Cristofovici, Iuri Epișcev, Vitalie Grijuc, Igor Cernețchi, Ghenadie Gogoli, Alexandru Grab, Dan Țaralunga, Ion Crucean și Dorin Secrieru.

 

Lectori: Vladislav Pastîrnac și Nicolae Bunea.

 

Federația Moldovenească de Fotbal încurajează toți doritorii de a se înscrie la cursurile Școlii Federale de antrenori. Licența oferită de FMF și UEFA este recunoscută internațional. Despre actele necesare pentru înscriere și mai multe informații puteți vedea pe site-ul nostru, AICI.
 

Școala moldovenească de antrenori se bucură de popularitate și printre foști fotbaliști străini. Peste 100 de jucători cunoscuți din țări precum România, Belarus, Georgia, Letonia, Ucraina, Turcia, Rusia și Germania au obținut licența de antrenori în Republica Moldova, la Școala FMF.

 

Pe 10 februarie 2006 a avut loc înregistrarea oficială a Școlii de antrenori FMF. Până în prezent peste 1000 de antrenori au absolvit Instituția noastră, obținând diferite categorii de licențe.  

Programul de Formare Profesională este extrem de important pentru întreaga mișcare fotbalistică din Republica Moldova, deoarece absolvenții lui vor putea să predea lecții de fotbal în școli și în același timp să antreneze în oricare dintre cluburile de fotbal din țară și străinătate.