• Support National Team

Masculin (Competiții)

Fotbal pe plajă. BSC NISTRU și FC TINEREȚEA se califică în finala Cupei Moldovei

23 iul 2023 de Roman Cenușă
GALERIE

Ieri, 22 iulie, pe Arena FMF din Parcul „La Izvor” al capitalei, au avut loc semifinalele Cupei Moldovei la fotbal pe plajă.

 

În prima semifinală, FC Tinerețea a întâlnit echipa Fresh Start. Jocul s-a dovedit a fi o demonstrație de forță din partea echipei FC Tinerețea, care cu o prestație mai bună a cîștigat partida cu scorul de 5-1, asigurându-și locul în finală.

 

FC Tinerețea – Fresh Start 5-1

 

În cel de-al doilea meci din semifinală, FC Budești s-a confruntat cu puternica formație BSC Nistru. Cu jucători talentați și o strategie bine pusă la punct, BSC NISTRU a dominat meciul și a învins în mod categoric cu scorul de 10-3, obținându-și și ea dreptul de a concura în finala Cupei Moldovei.

 

FC Budești – BSC Nistru 3-10

 

Finala dintre FC Tinerețea și BSC Nistru se va desfășura sâmbăta viitoare, pe 29 iulie, ora 20:00, în aceeași Arenă de fotbal pe plajă din Parcul „La izvor”. Suporterii ambelor echipe sunt așteptați să fie alături de jucători pentru a crea o atmosferă de neuitat.

 

Intrarea este liberă, oferind tuturor oportunitatea de a se bucura de un spectacol fotbalistic fascinant și de a susține echipa favorită.

 

foto: Federația Sportivă de Fotbal pe Plajă din Republica Moldova