• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Nicolae Milinceanu, la Karmiotissa

14 iul 2023 de Victor Daghi

Internaționalul moldovean Nicolae Milinceanu a semnat un contract cu echipa Karmiotissa din prima divizie a Ciprului. Atacantul s-a transferat de la o altă formație cipriotă, AEL Limassol, pentru care a evoluat în ultimele 2 sezoane (51 meciuri, 8 goluri).  

 

Noua echipă al lui Milinceanu, Karmiotissa, este antrenată de tehnicianul român Florin Bratu, și a terminat pe locul 10 (printre 14 formații) ultima ediție de campionat.

 

Nicolae Milinceanu are 30 de ani și este originar din Chișinău. El a făcut primii paşi spre fotbalul mare la renumitul club AS Monaco, unde a jucat timp de patru ani la formaţiile de juniori. Milinceanu a devenit campion al Franţei printre juniori, iar mai apoi a fost promovat la echipa a doua a clubului Monaco. El a mai evoluat la cluburi precum Rapid București, Petrolul Ploiești (ambele - România), Granit Mikashevichi (Belarus), Chiasso (Elveția), Sliema Wanderers (Malta), Vaduz (Liechtenstein), PAS Giannina (Grecia) și AEL Limassol (Cipru). În Moldova, atacantul a jucat la Veris Chișinău, Academia Chișinău, Speranța Nisporeni și Zimbru Chișinău.  

 

Pentru Naționala Moldovei Nicolae Milinceanu a jucat 15 meciuri și a marcat 2 goluri.  

 

Colaj: Karmiotissa