• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Fotbal feminin. Turneul selecționatelor regionale WU14

12 iul 2023 de Victor Daghi

Federația Moldovenească de Fotbal organizează, pe parcursul a 4 zile, turneul selecționatelor regionale WU14. La competiție, care va avea loc la Centrul de pregătire al Naționalelor Moldovei din Vadul lui Vodă, în perioada 20-23 iulie, vor participa selecționatele din patru regiuni ale țării: Nord, Centru, Est și Sud.

 

În componența echipelor au fost incluse cele mai talentate fotbaliste din Republica Moldova, care sunt născute în anii 2009-2011. Selecționata regională Nord este antrenată de către Ion Luca și Petru Coroliuc, Centru - Natalia Clipca și Igor Josan, Est - Victoria Ostapenco și Evghenia Dumic, Sud - Andrei Leonov și Ivan Buhmastov.

 

Programul meciurilor

 

20 iulie, ora 19:00

Centru - Est

 

21 iulie, ora 19:00

Nord - Sud

 

22 iulie, ora 19:00

Meci pentru locul 3

 

23 iulie, ora 09:00

Finala

 

Turneul selecționatelor regionale la fotbal feminin U14 este parte a programului de dezvoltare a fotbalului feminin UEFA (UEFA Women's Football Development Programme - Elite Youth Development). Scopul acestei competiții este selectarea celor mai bune jucătoare pentru Naționala feminină WU15 și organizarea jocului echipelor în conformitate cu concepția de joc al selecționatelor naționale.