• Fii alături de Echipa Țării

Fotbal de Plajă (Naționale)

LIVE 12:30. Fotbal pe plajă. Italia – Moldova

06 iul 2023 de Roman Cenușă

În după-amiaza zilei de astăzi, Naționala de fotbal pe plajă a Moldovei se pregătește să intre pe teren pentru al doilea meci din Grupa A a turneului de calificare pentru Cupa Mondială de Fotbal pe Plajă 2024. Într-o confruntare palpitantă, echipa noastră va înfrunta selecționata Italiei. Meciul va avea loc pe arena European Games Park, situată în frumosul oraș Baku din Azerbaidjan. Menționăm că, în primul meci din faza grupelor, Moldova a învins, gazda turneului de calificare, naționala Azerbaidjanului, cu scorul de 3-2.

 

Partida va fi transmisă în direct și poate fi vizionată AICI

 

Italia - Moldova

06 iulie. Ora 12:30. Arena European Games Park, orașul Baku (Azerbaidjan)

Arbitru: Mehdi Sayoud (Belgia)

 

Italia: Sebastiano Paterniti, Leandro Casapieri, Andrea Carpita - Samuele Sassari, Ovidio Alla, Gianmarco Genovali, Luca Bertacca, Tommaso Fazzini, Salvatore Sanfilippo, Alessandro Remedi, Alessandro Miceli, Emmanuele Zurlo, Francesco Fabio Sciacca, Marco Giordani

Antrenor: Emiliano Del Duca

 

Moldova: Ruslan Istrati, Nicolae Garanovschi - Nicolae Ignat, Leonid Podlesnov, Grigore Cojocari, Vasile Mîță, Dumitru Graur, Eugen Borovschi, Alexandru Sîrghi, Artiom Turta, Serghei Schițenco, Alexandr Ceh

Antrenor: Ruslan Pernai

Echipa națională de fotbal pe plajă a Moldovei face parte din Grupa A a turneului de calificare, alături de Azerbaidjan, Italia și Estonia.

 

Pentru ultimele informații despre meciurile naționalei, rezultatele înregistrate, marcatorii și clasamentul la zi, accesați site-ul fmf.md! Aici veți găsi cele mai proaspete și relevante actualizări cu privire la performanțele echipei naționale. Stați conectați și susțineți naționala la maximum!

 

Programul meciurilor Naționalei Moldovei în grupa A:

06 iulie. Italia - Moldova. Ora 12:30

07 iulie. Estonia - Moldova. Ora 12:30

 

Turneul de calificare se desfășoară în perioada 5-9 iulie la Baku, Azerbaidjan, oferind oportunitatea echipelor participante de a lupta pentru un loc în Cupa Mondială FIFA de Fotbal pe Plajă din 2024, ce urmează a avea loc în Emiratele Arabe Unite (UAE).

 

Amintim că, Azerbaidjan, Belarus, Estonia, Franța, Germania, Italia, Moldova, Polonia, Portugalia, Spania, Elveția, Turcia și Ucraina și-au câștigat un loc în turneul de calificare urmare a poziției lor în clasamentul mondial de fotbal pe plajă.

 

Grecia, Danemarca, Lituania au completat cele 3 poziții din Grupa B, Grupa C și Grupa D în urma pre-calificărilor care au avut loc între 2 și 4 iulie.

 

Primele două echipe clasate din fiecare grupă se vor califica în faza eliminatorie.

 

În faza eliminatorie, se vor forma următoarele perechi de meciuri:

-        locul 1 din Grupa D se va confrunta cu locul 2 din Grupa C

-        locul 1 din Grupa C va juca împotriva locului 2 din Grupa D

-        locul 1 din Grupa B se va întâlni cu locul 2 din Grupa A

-        locul 1 din Grupa A va juca împotriva locului 2 din Grupa B

 

Cele 4 echipe câștigătoare din aceste meciuri se vor califica la Cupa Mondială de Fotbal pe Plajă din 2024 care va avea loc între 15-25 februarie 2024 în Dubai, Emiratele Arabe Unite (UAE).

foto: www.instagram.com/beachsoccer_moldova