• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Futsal. Nistru și-a aflat adversarii din preliminariile Ligii Campionilor

05 iul 2023 de Victor Daghi

Campioana Moldovei la futsal, Nistru Chișinău și-a aflat astăzi, 5 iulie, adversarele din preliminariile Ligii Campionilor la futsal, ediția 2023/2024. Tragerea la sorți a avut loc la sediul UEFA din orașul Nyon, Elveția.

 

Formația chișinăuiană va evolua în grupa F alături de Blue Magic FC Dublin (Irlanda), Doukas SAC (Grecia) și Bloomsbury Futsal (Anglia). Meciurile vor avea loc în în perioada 22-27 august, în Grecia. Câștigătoarea grupei noastre se va califica în etapa următoare (Main Round). De notat și faptul că echipa de pe locul 2 cu cele mai bune rezultate din cele 8 grupe din Turul preliminar se va califica în Main Round.

 

Câștigătoarea grupei F va accede în Main Round, unde va întâlni în grupa 8 formațiile Citta di Eboli (Italia), FC Stalitsa Minsk (Belarus) și câștigătoarea grupei preliminare E. Mini-turneul va avea loc în Italia, în perioada 24-29 octombrie.

 

Componența tuturor grupelor din Turul preliminar și Main Round le puteți vedea AICI. 

 

Nistru Chișinău va reprezenta țara noastră în Liga Campionilor, după ce a câștigat al doilea an consecutiv campionatul Moldovei la futsal.