• Fii alături de Echipa Țării

Fotbal feminin. FIFA a prezentat cântecul oficial al Cupei Mondiale 2023

02 iul 2023 de Reporter FMF

 

Federaţia internaţională de fotbal (FIFA) a prezentat cântecul oficial dedicat Cupei Mondiale la fotbal feminin 2023, „Do It Again” de BENEE ft. Mallrat.

 

Această colaborare dinamică între doi artiști din națiunile gazdă – BENEE din Aotearoa, Noua Zeelandă și Mallrat din Australia – surprinde esența unității și sărbătorii care definește FIFA Women’s World Cup™. Cei doi și-au unit forțele pentru un imn vibrant și molipsitor care promite să captiveze fanii din întreaga lume și să ofere o coloană sonoră de neuitat turneului. „Do It Again” va deveni, de asemenea, o reamintire de durată în istoria fotbalului feminin, deoarece FIFA Women’s World Cup 2023™ este pe cale să devină cel mai urmărit eveniment sportiv pentru femei.

 

Cu peste 1,1 milioane de bilete deja vândute pentru a noua ediție a turneului, fanii din peste 150 de țări diferite vor veni în Australia și Aotearoa, Noua Zeelandă, făcând din FIFA Women’s World Cup 2023 o sărbătoare globală a fotbalului feminin.

 

În mai puțin de o lună, BENEE și Mallrat vor intra pe scenă la Ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale Feminine FIFA 2023, care va avea loc la Eden Park pe 20 iulie. Piesa lor „Do It Again” va da tonul pentru turneul extraordinar care urmează, începând cu meciul dintre co-gazdele Noua Zeelandă, care se confruntă cu Norvegia, câștigătoarea din 1995, la Auckland/Tāmaki Makaurau.

 

Pentru fanii care doresc o experiență extraordinară la Cupa Mondială feminină, pachetele de ospitalitate pentru meciuri care includ bilete sunt disponibile și spre vânzare pe FIFA.com/hospitality. FIFA vă îndeamnă să nu ratați acest turneu istoric și alăturați-vă nouă pentru a sărbători apogeul fotbalului feminin.

 

Cupa Mondială feminină de fotbal va avea loc în perioada 20 iulie-20 august în Australia şi Noua Zeelandă. La competiție pentru prima dată participă 32 de echipe din toată lumea. FIFA a anunțat că a garantat ca fiecare jucătoare ce va participa la acest turneu va avea o primă de participare, ceea ce este o decizie fără precedent. Fiecare jucătoare are garantată o primă de 30.000 de dolari, în timp ce componentele echipei câștigătoare vor încasa 270.000 de dolari fiecare.

 

Foto: FIFA.com