• Fii alături de Echipa Țării

Festivalul fotbalistic „Ziua Copiilor” aduce bucurie și competiție în orașul Ialoveni

05 iun 2023 de Roman Cenușă
GALERIE

Școala Sportivă Ialoveni în parteneriat cu Consiliul Raional Ialoveni, Primăria Ialoveni și Oficiul Regional de Dezvoltare „Centru” al FMF au organizat un festival fotbalistic special dedicat copiilor. Evenimentul, numit „Ziua Copiilor”, a reunit 8 echipe, formate din copii născuți în anii 2012-2013.

 

Competiția a avut un format prietenos, punând accent pe bucuria jocului și pe dezvoltarea abilităților fotbalistice ale tinerilor participanți. Echipele implicate în turneu au fost:

- ȘS Ialoveni 1, antrenată de Valeriu Oloieru

- ȘS Ialoveni 2, antrenată de Sorin Bădărău 

- AF Radu Rebeja-LIMS 1, antrenată de Victor Negară

- AF Radu Rebeja-LIMS 2, antrenată de Victor Negară

- CFȘS Orhei-Milsami, antrenată de Veceslav Staric

- CS Petrocub (Hîncești), antrenată de Vadim Ciornîi 

- ACS Juniorul (Chișinău), antrenată de Ștefan Ciupciuc 

- FC Sportul (Chișinău), antrenată de Denis Gheceanu

 

Pe parcursul zilei, copiii au dat totul pe teren, demonstrând spirit sportiv și talent fotbalistic remarcabil. Atmosfera a fost plină de entuziasm și susținere din partea familiilor și prietenilor care s-au adunat pentru a-i încuraja pe cei mici în timpul meciurilor.

„Ziua Copiilor” a oferit o oportunitate minunată pentru acești tineri fotbaliști să-și etaleze abilitățile și să se distreze în același timp. Într-un spirit de fair-play, toate echipele au arătat respect și prietenie pe teren.

Organizatorii și antrenorii au fost impresionați de evoluția și dedicarea copiilor și au subliniat importanța unor astfel de evenimente care promovează activitatea fizică și implicarea în sport încă de la o vârstă fragedă.

 

La finalul turneului, toți copiii au primit diplome de participare și cupe pentru eforturile lor. Festivalul fotbalistic „Ziua Copiilor” a demonstrat încă o dată că sportul poate aduce bucurie, prietenie și dezvoltare personală pentru cei mici.

Școala Sportivă Ialoveni și partenerii săi speră să continue să promoveze astfel de evenimente în viitor, pentru a oferi o portunități deosebite copiilor din comunitatea locală de a se implica în activități sportive și de a-și dezvolta abilitățile într-un mediu pozitiv și distractiv.