• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

LIVE 11:00. Socca. Campionatul Mondial. Moldova vs Columbia

04 iun 2023 de Roman Cenușă

 

Moldova vs Columbia

Data: 4 iunie 2023

Ora: 11:00

Locație: Essen, Germania

 

Moldova: Dumitru Covali, Anatolie Cebotari - Victor Nosenco, Adrian Lașcu, Petru Popescu, Vitalie Plămădeală, Cristian Obadă, Vitalie Tonu, Marin Stan, Oleg Molla, Vadim Cricimari, Ghenadie Orbu, Vadim Cravcescu, Constantin Cebotari  

 

Columbia: John Ayala - Diego Mendez, Diego Mayorga, Yuri Morales, Andres Arenas, Carlos Picos, John Gonzalez, Camilo Rojas, Cristian Garzon, Mauricio Gutierrez, Jorge Osorio

 

Momentul mult așteptat a sosit! Naționala Moldovei intră în arenă pentru primul său meci la Campionatul Mondial de Socca. Echipa noastră se confruntă cu reprezentativa Columbiei într-o luptă acerbă pentru obținerea celor trei puncte în grupa F.

 

Capitanul Ghenadie Orbu va încerca să inspire jucătorii să lupte până la ultima picătură de energie. Cu un amestec de experiență și tinere talente, jucători ca Adrian Lașcu, Vitalie Plămădeală, Cristian Obadă, respectiv, Marin Stan, Constantin Cebotari urmează să facă față provocării meciului de debut pentru naționala Moldovei și să țină piept jucătorilor columbieni!

 

Toți iubitorii fotbalului sunt invitați să se alăture acestui eveniment și să susțină echipa Moldovei accesând transmisiunea Live! Vom trăi împreună fiecare moment plin de adrenalină și suspans în această bătălie sportivă care va avea loc în Essen, Germania!

 

Nu ratați ocazia de a urmări acest meci palpitant între Moldova și Columbia, un duel înflăcărat între două echipe însetate de victorie! Aveți o întâlnire cu minifotbalul de calitate pe 4 iunie, la ora 11:00!

 

Turneul final al Campionatului Mondial de minifotbal se va desfășura în perioada 2-11 iunie, la Essen. Moldova face parte din Grupa F și va avea adversari reprezentativele din Columbia, Albania și Portugalia. 

Toate meciurile Naționalei noastre vor fi transmise în direct de site-ul FMF.md și canalul We Sport TV.  

 

Programul meciurilor Naționalei noastre:

4 iunie. Moldova – Columbia. Ora 11.00

5 iunie. Moldova – Albania. Ora 20.00

7 iunie. Moldova – Portugalia. Ora 15.00

 

În 1/16 de finală se vor califica cele mai bune două echipe din fiecare grupă și cele mai bune 10 echipe de pe locul 3.

 

Programul complet al meciurilor de la Campionatul Mondial 2023 de socca îl găsiți AICI.

 

La ultima ediție a Campionatului Mondial de socca, care s-a desfășurat la Budapesta, Ungaria, în perioada 10-18 septembrie 2022, Naționala Moldovei s-a oprit în faza optimilor de finală. Tricolorii au fost învinși de reprezentativa Kazahstanului, viitoarea finalistă a Mondialului, cu 6-0. Anterior, echipa noastră antrenată atunci de Sergiu Iepureanu a învins Belgia cu 3-0, Kenya cu 5-0 (victorie tehnică), a remizat cu Georgia (1-1) și a pierdut de la viitoarea campioană mondială Brazilia cu 1-0.