• Fii alături de Echipa Țării

Școala de antrenori

Școala de Antrenori. Refresh Course, Licența Pro UEFA

22 mai 2023 de Dorina Gherganov

”Trendurile Campionatului Mondial 2022” – este tematica noului webinar gratuit pentru antrenorii din Republica Moldova ce dețin licențele PRO UEFA

Astfel, în conformitate cu cerințele Convenției UEFA de recunoaștere a calificării antrenorilor, Departamentul Tehnic al Federației Moldovenești de Fotbal împreună cu Școala Federală de Antrenori organizează în data de 6 iunie 2023 un Refresh Course, care se va desfășura pe platforma Online Zoom. Lectorul webinarului este Vitalie Mardari, instructor UEFA PRO, iar cursul se va desfășura fără taxă de participare. Înregistrarea la prelegere se face în perioada 22 – 30 mai 2023. Beneficiarii vor obține un certificat de participare la Refresh Course, care le va permite ulterior să aplice la prelungirea termenului de valabilitate a Licenței PRO UEFA. Venim cu un îndemn și încurajăm toți doritorii să se înscrie la cursurile Școlii Federale de Antrenori!

 

Rezumat:

REFRESH COURSE PRO UEFA - 06.06.2023

LECTOR - Vitalie Mardari 

TEMATICA - ”Trendurile Campionatului Mondial 2022”

LOCUL DESFĂȘURĂRII - Online, platforma Zoom

TAXA DE PARTICIPARE - Gratuit

PERIOADA DE ÎNREGISTRARE - 22.05.2023 - 30.05.2023

Dosarele se vor depune în format online pe adresa electronică – sfa@fmf.md. Solicitarea trebuie să conțină Numele și Prenumele antrenorului, nr-ul Licenței, nr-ul de telefon și adresa de e-mail.
 

Calendarul Școlii Federale de Antrenori pentru întreg anul 2023 îl găsiți AICI.

 

Școala moldovenească de antrenori se bucură de popularitate și printre foști fotbaliști străini. Mai bine de 20 de jucători cunoscuți din țări precum România, Belarus, Georgia, Letonia, Ucraina, Turcia, Rusia și Germania au obținut licența de antrenori în Republica Moldova, la Școala FMF. Până în anul 2022 Școala Federală de Antrenori a emis 55 de Licențe PRO. Posesorii acestor licențe activează în campionatele României, Armeniei, Letoniei, Ucrainei, Rusiei și Moldovei. 
Pe 10 februarie 2006 a avut loc înregistrarea oficială a Școlii de antrenori FMF. Până în prezent peste 1000 de antrenori au absolvit Instituția noastră, obținând diferite categorii de licențe. 

Programul de Formare Profesională este extrem de important pentru întreaga mișcare fotbalistică din Republica Moldova, deoarece absolvenții lui vor putea să predea lecții de fotbal în școli și în același timp să antreneze în oricare dintre cluburile de fotbal din țară și străinătate.