• Fii alături de Echipa Țării

Lansarea We Sport (canal TV despre și pentru sport)

06 mai 2023 de Reporter FMF

Comitetul Executiv FMF a aprobat în ședința din 5 mai 2023 crearea platformei/canalului TV „WE SPORT”.   

 

Prin lansarea canalului TV We Sport, echipa FMF urmărește un set larg de obiective.

În Republica Moldova nu există un canal TV axat pe evenimentele și activitățile sportive, motiv pentru care sportul, în comunicarea publică, reprezintă un segment sporadic și e prezentat îngust.

 

Între timp toate genurile de sport, și fotbalul îndeosebi, au un rol social mult mai larg decât rezultatele competițiilor.

 

Fotbalul cultivă disciplina personală și atitudinea onestă față de muncă, dezvoltă abilitățile de cooperare în echipă și promovează respectul reciproc.

Valorile educate de școala fotbalistică ajută tinerii să se integreze mai bine în procesele social-economice și să devină părți utile și eficiente ale societății.

Școlile de fotbal scot copiii din lumea Internetului și îi învață să comunice eficient și să coopereze corect - astfel ajutăm părinții și instituțiile de învățământ în procesul de educare a următoarelor generații.

 

Echipa FMF implementează diverse proiecte și programe în toate raioanele țării, cu multe avem obiectivul de a ajunge în toate localitățile țării.

Fluxul de știri, informații și evenimente furnizat de canalul We Sport ne va ajuta să îmbunătățim nivelul de înțelegere a obiectivelor și beneficiilor livrate de activitățile FMF, astfel va crește angajarea comunităților în proiecte și, împreună, vom obține rezultate sociale și economice mai înalte.

 

We Sport are misiunea de a reflecta și promova exemple de cooperare eficientă și de promovare a importanței unității sociale. 

We Sport va deveni platforma care promovează istoriile oamenilor obișnuiți, care reușesc lucruri neobișnuite. 

We Sport ne va ajuta să avem mai multă încredere în forțele noastre și ne va îndemna să muncim împreună.

We Sport are misiunea să devină un alt gen de canal TV - canal care ne face mai optimiști.

 

Canalul We Sport TV poate fi urmărit pe următoarele platforme prin cabul:

- Moldtelecom (la poziția 303, din 10 mai)

- Orange (66)

- Moldcell: IPTV (90) și OTT (460)

- Starnet (410)

- Arax (303)