• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

Oleg Gîncu, reales președinte al Federației de Fotbal din Anenii Noi

03 mai 2023 de Victor Daghi

Oleg Gîncu a fost reales președinte al Asociației de Fotbal din Anenii Noi pentru următorii 4 ani de către Adunarea Generală de dare de seamă şi alegeri a asociației raionale Anenii Noi.

 

Iurie Purice, Victor Bogovic, Alexei Gorodinskii, Eduard Sturza, Piotr Lupanciuc, Ivan Prodan și Vitalie Sergent au fost aleși membri ai Consiliului Asociației, iar Pavel Brînza - Cenzor al ARF Anenii Noi. La ședință a fost aprobat Statutul ARF în redacție nouă.

 

Forul fotbalistic a fost reprezentat la Adunare de către Serghei Butelschi, secretar general FMF și Vadim Șargarovschi, șef al Serviciului relații cu membrii afiliați FMF.

 

Echipa de conducere a FMF adresează felicitări dlui Oleg Gîncu. Vom munci împreună pentru a promova fotbalul și vom contribui la educarea copiilor și adolescenților în spiritul disciplinei și responsabilității personale, le vom dezvolta abilitățile de cooperare în echipă și respectul reciproc - calități care îi vor ajuta să se realizeze și să fie utili societății indiferent de meseria pe care o vor alege în viață. Și evident, pe această cale vom contribui la dezvoltarea fotbalului profesionist în Moldova și la consolidarea competitivității echipelor Naționale.