• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

Dumitru Sandu, noul președinte al Asociației de Fotbal din Leova

18 apr 2023 de Reporter FMF

Dumitru Sandu a devenit noul președinte al Asociației de Fotbal din Leova. El a fost ales în această funcție, pentru următorii 4 ani, de către Adunarea Generală de dare de seamă şi alegeri a Asociației raionale de fotbal din Leova.  

 

Din Comitet Executiv al ARF Leova fac parte noul președinte, Dumitru Sandu, dar și Mihail Tabac și Vasile Susan, în timp ce Ivan Ischimji, Andrei Moraru și Alexandru Ionașco sunt membrii Comisiei de Cenzori. Federația Moldovenească de Fotbal a fost reprezentată la Adunare de către Vadim Șargarovschi, șef al Serviciului Control Intern FMF, Vladislav Cebotari, inspector federal FMF și Ion Poalelungi, manager licenţiere FMF.

 

Dumitru Sandu are 58 de ani și este fost jucător el echipelor Constructorul Leova, Bugeac Comrat și Prut Cantemir. În ultima perioadă el a activat în calitate de agent de jucători.

 

Federaţia Moldovenească de Fotbal adresează sincere felicitări noii conduceri a Asociaţiei Raionale de Fotbal din Leova! Le urăm colegilor mult succes în activitatea susţinută pentru afirmarea fotbalului moldovenesc!