• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE 18:00. Zimbru - CSF Bălți

15 apr 2023 de Victor Daghi

 

Zimbru - CSF Bălți

 

15 aprilie. Chișinău, stadionul Zimbru

Arbitru: Piotr STOIANOV

Asistenți: Denis BORISOV și Igor REABOCULI

Al 4-lea oficial: Andrei DIORDIEV

 

Zimbru: 31.Nikolaos GIANNAKOPOLOS, 3.Ștefan BURGHIU (c), 9.Gheorghe ANDRONIC, 10.Alexandru DEDOV, 25.Alex-Mihai MISARĂȘ, 30.Andrei MACRIȚCHII, 33.Cătălin CUCOȘ, 44.Emmanuel Chinemerem ALARIBE, 66.Kenroy Kenoy CAMPBELL, 69.Denys DEDECHKO, 77.Vlad RĂILEANU  

Rezerve: 12.Iulian-Sebastian AGACHI, 35.Anatolii CHIRINCIUC, 2.Valeriu GAIU, 7.Ilie DAMAȘCAN, 8.Steve RUBANGUKA, 11.Eugeniu SIDORENCO, 21.Marius CUROȘ, 23.Maximiliano DO SACRAMENTO CASTRO, 27.Alexei CIOPA, 29.Petru LEUCA, 84.Shahrom SAMIEV  

Antrenor: Lilian POPESCU

 

CSF Bălți: 16.Stanislav NAMAȘCO, 2.Alvaro BELY MEDINA, 6.Nathanael BONGO MBOUROU, 7.Nichita MOȚPAN, 10.Zotsara RANDRIAMBOLOLONA, 14.Federico NSUE NGUEMA, 19.Chinaza Miracle NWAUTOBO, 21.Petru NEAGU, 22.Andrei RUSNAC (c), 24.Serafim COJOCARI, 31.Da Silva Taira Welington MATSUKICHI

Rezerve: 1.Artur NAZARCIUC, 25.Alexandr BUCHIN, 3.Vladislav BOICO, 11. Daniel DANU, 17.Serghei MIȘCOV, 18.Nichita CAMBURA, 44.Denis FURTUNA

Antrenor: Veaceslav RUSNAC

 

Zimbru Chișinău și CSF Bălți se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, într-un meci al etapei a cincea a fazei secunde a Super Ligii. Partida de la stadionul Zimbru din Chișinău va fi transmisă de platforma media ligatv.md.  

 

Biletele la meci sunt disponibile online pe site-ul iTicket.md. Prețul - 50 de lei. La prezentarea carnetului de elev valabil, tinerii vor avea posibilitatea să intre gratuit la această partidă.

 

Jocul va fi arbitrat de către Piotr Stoianov (Taraclia). El va fi ajutat de asistenții Denis Borisov, Igor Reaboculi și al patrulea oficial Andrei Diordiev (tustrei, Bender). Observator de arbitri FMF a fost delegat Victor Stînă (s.Gura Galbenă), iar delegat FMF – Diana Bulgaru (Chișinău).

 

Cele două echipe s-au întâlnit de 6 ori în Super Liga. Bălțenii au reușit să se impună de patru ori, în timp ce "galben-verzii" - de două ori. Golaverajul 10-7 este favorabil formației de la nordul Moldovei.

 

Pe 14 august 2021, CSF Bălți a învins cu 3-2, datorită golurilor marcate de Șilviu Șmalenea (autogol), Nichita Moțpan, Serhii Molochko, respectiv, Petru Neagu și Artur Patraș.

 

Pe 2 octombrie 2021, bălțenii au câștigat cu 2-1, datorită golului marcat de Emmanuel Chinemerem Alaribe în minutul 89. Celelalte goluri au fost marcate de Denis Furtuna, respectiv, Alexandru Bejan.

 

Pe 12 martie 2022, zimbrii au trecut de CSF Bălți cu scorul de 2-1 datorită golului marcat de Armen Hovhannisyan  în minutul 25 și  Ștefan Burghiu în minutul 86, respectiv Nichita Moțpan în minutul 45.

 

Pe 8 mai 2022, bălțenii s-au impus într-un meci decisiv cu Zimbru, scor 1-0. Singurul gol a fost înscris de Emmanuel Chinemerem Alaribe.

 

În actuala stagiune, pe 13 august 2022, la stadionul Zimbru din Chișinău, bălțenii au învins cu 3-0, iar golurile au fost marcate de Vadim Gulceac, Anatolie Prepeliță și Daniel Danu.

 

În ultimul duel direct, disputat pe 9 octombrie 2022, la Bălți, chișinăuienii s-au impus cu 2-0, iar golurile au fost marcate de Denis Furtuna (autogol) și Eugeniu Sidorenco.

 

Zimbru a fost învinsă de Petrocub cu 3-2, în etapa trecută și, cu 4 puncte, ocupă locul 3 în clasament. De partea cealaltă, bălțenii au remizat cu Milsami (2-2), adversarul egalând din penalty în minutul 3 de prelungiri. În clasament, CSF Bălți e pe locul 4, cu 3 puncte.

 

Zimbru n-a mai obținut victorie în ultimele 3 meciuri din campionat și Cupă, în timp ce bălțenii n-au mai câștigat în ultimele 5 meciuri din Super Liga (3 remize și 2 înfrângeri).

 

Alexandru Dedov (Zimbru) conduce în clasamentul golgheterilor, cu 7 reușite, împreună cu Rasheed Akanbi de la Sheriff. Cel mai buni marcator de la CSF Bălți, Serafim Cojocari, a înscris 3 goluri.

 

Mijlocașul kazah al bălțenilor, Vadim Yakovlev, este suspendat pentru meciul de astăzi, pentru cumul de cartonașe galbene.

 

Formația chișinăuiană a înscris 1598 de goluri în cele 925 de meciuri disputate în elita fotbalului moldovenesc. Este posibil ca Zimbru să marcheze astăzi golul jubiliar, al 1600-lea din Super Liga.

 

În cazul unei victorii sau a unei remize în meciul de astăzi, bălțenii pot urca în clasamentul all-time al campionatului Moldovei. În acest moment, CSF Bălți, cu 56 de puncte, se află pe locul 39, la un punct distanță de Saxan Ceadîr Lunga.

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.