• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE 14:00. CSF Bălți - Milsami

09 apr 2023 de Victor Daghi

 

CSF Bălți - Milsami

 

9 aprilie. Bălți, stadionul Municipal

Arbitru: Veaceslav BANARI

Asistenți: Victor MARDARI și Artur MACOVEI  

Al 4-lea oficial: Ion ORLIC

 

CSF Bălți: 16.Stanislav NAMAȘCO, 2.Alvaro BELY MEDINA, 6.Nathanael BONGO MBOUROU, 7.Nichita MOȚPAN, 10.Zotsara RANDRIAMBOLOLONA, 11. Daniel DANU, 14.Federico NSUE NGUEMA, 22.Andrei RUSNAC (c), 24.Serafim COJOCARI, 31.Da Silva Taira Welington MATSUKICHI, 44.Denis FURTUNA

Rezerve: 1.Artur NAZARCIUC, 3.Vladislav BOICO, 9.Vadim YAKOVLEV, 17.Serghei MIȘCOV, 19.Chinaza Miracle NWAUTOBO, 21.Petru NEAGU

Antrenor: Veaceslav RUSNAC

 

Milsami: 1.Emil TÎMBUR, 5.Yaroslav TEREKHOV, 6.Aleksandar ISAEVSKI, 7.Danu SPĂTARU, 14.Vitus AMOUGUI, 15.Radu GÎNSARI, 16.Alexandru ANTONIUC (c), 17.Artiom PUNTUS, 21.Valerii MACRIȚCHII, 22.Dinu GRAUR, 27.Vadim DIJINARI

Rezerve: 13.Victor BUGA, 31.Mihail CIOBAN, 4.Petru RACU, 8.Igor LAMBARSCHI, 20.Vladislav ZAVALIȘCA, 24.Dumitru ROGAC, 30.Igor BONDARENCO

Antrenor: Serghei DUBROVIN

 

CSF Bălți și Milsami Orhei se întâlnesc astăzi, de la ora 14:00, în primul meci al etapei a patra a fazei secunde a Super Ligii. Partida de la stadionul Municipal din Bălți va fi transmisă de platforma media ligatv.md și de postul de televiziune Jurnal TV.  

 

Jocul va fi arbitrat de către Veaceslav Banari din Căușeni. El va fi ajutat de asistenții Victor Mardari (Chișinău), Artur Macovei (Ialoveni), și al patrulea oficial Ion Orlic. Observator de arbitri FMF a fost delegat Veaceslav Cebotari, iar delegat FMF – Andrian Ixari (tustrei, Chișinău).

 

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de șase ori. Milsami a obținut 3 victorii, CSF Bălți – 1, iar alte două meciuri s-au încheiat la egalitate. Golaveraj: 5-4 în favoarea orheienilor.

 

În ediția trecută, în meciul de la Bălți din etapa a 2-a, s-a impus Milsami cu 1-0, golul victoriei fiind marcat de Sergiu Istrati. Pe 11 septembrie 2021, la Orhei, echipele au terminat la egalitate, 1-1. Nichita Moțpan a deschis scorul în minutul 24 din penalty, iar Sergiu Istrati a egalat la unu în minutul 54. În duelul direct ce a avut loc pe 30 octombrie 2021, la Bălți, Milsami a învins cu 1-0, golul victoriei fiind marcat de Dan Pîsla în ultimul minut de joc. În meciul disputat pe 9 aprilie 2022 la CPSM Vadul lui Vodă, CSF Bălți pentru prima dată a obținut victorie în fața celor de la Milsami, scor 2-0. Pentru bălțeni au reușit să marcheze Emmanuel Chinemerem Alaribe în minutul 48 și Petru Neagu în minutul 50.

 

În actuala stagiune, în meciul jucat pe 7 august 2022, la Bălți, echipele s-au despărțit la egalitate, 1-1. Vsevolod Nihaev a deschis scorul în min. 54, iar Chinaza Miracle Nwautobo a egalat 7 minute mai târziu. În ultimul meci direct din 1 octombrie 2022, la Orhei, gazdele s-au impus cu 1-0, datorită golului marcat de Dan Pîsla în minutul 75.

 

CSF Bălți s-a calificat miercuri în semifinalele Cupei Moldovei Moldtelecom. Echipa antrenată de Veaceslav Rusnac a învins cu 4-1 formația Univer Oguzsport din Comrat, după ce și în tur bălțenii s-au impus cu 5-0. În Super Liga, CSF Bălți, cu 2 puncte, ocupă locul 5 în clasament.

 

De partea cealaltă, Milsami a fost eliminată joi din Cupă, fiind învinsă cu scorul general 1-6 de Petrocub. În campionat, orheienii au adunat un singur punct după primele 3 etape disputate și se clasează pe locul 6.

 

Milsami n-a mai câștigat de 9 meciuri în campionat și Cupă (3 remize și 6 înfrângeri). Ultima dată echipa lui Serghei Dubrovin a câștigat un meci aproape 6 luni în urmă, pe 18 octombrie 2022, 2-0 cu Locomotiva Ocnița, în Cupă.

 

De partea cealaltă, bălțenii n-au mai câștigat în ultimele 4 meciuri din Super Liga (câte 2 remize și înfrângeri).

 

Mijlocașul orheienilor Radu Gînsari, cu 4 goluri, ocupă locurile 4-9 în clasamentul golgheterilor. Conduce în acest TOP Alexandru Dedov de la Zimbru, cu 6 reușite. Cei mai buni marcatori de la CSF Bălți, Serafim Cojocari, Daniel Danu, Vadim Gulceac și Chinaza Miracle Nwautobo, au înscris câte 2 goluri.

 

În cazul unei victorii, bălțenii pot urca în clasamentul all-time al campionatului Moldovei. În acest moment, CSF Bălți, cu 55 de puncte, se află pe locul 39, la 2 puncte distanță de Saxan Ceadîr Lunga.

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.