• Fii alături de Echipa Țării

FMF va premia 56 de antrenori de copii

29 mar 2023 de Sandu Grecu

Pentru a încuraja antrenorii de copii, Comitetul Executiv al Federației Moldovenești de Fotbal a decis să premieze 56 de antrenori de copii cu 50 de mii de euro (circa un milion de lei). 

 

Decizia vine în urma prezentării de către Dănuț Stelian Oprea, director tehnic al FMF, la ședința CEx din 24 martie curent, a informației cu privire la proiectul de plată a premiilor anuale* pentru profesori-antrenori de copii și juniori, care au pregătit jucătorii din loturile naționale ale Republicii Moldova (U-17, U-19, U-21 și Echipa Națională), inclusiv cele feminine. Membrii CEx au votat unanim, aprobând astfel premierea celor care pun temelia viitorilor fotbaliști și fotbaliste.

 

Lista completă cu numele antrenorilor și sumele care vor fi distribuite, AICI.

 

Federația Moldovenească de Fotbal și-a propus, prin Strategia de Dezvoltare, să pună un accent sporit pe promovarea fotbalului în rândurile copiilor. În ultimii 3 ani, FMF a inițiat și dezvoltat alături de partenerii locali și internaționali Proiectul ”Fotbal în școli”, cu implicarea a zeci de mii de copii, profesori și antrenori de fotbal. Menirea proiectului este popularizarea fotbalului printre copii, crearea premiselor pentru practicarea unui mod sănătos de viață, inclusiv prin jocul de fotbal, care este sportul numărul 1 din lume. 

 

FMF se implică în viața socială a țării și prin alte câteva zeci de proiecte destinate dezvoltării armonioase a noii generații, fiind prezentă ca organizație inclusiv la realizarea proiectelor de infrastructură, educație și cultură.

 

*Plățile sunt impozitate în conformitate cu Legislația Republicii Moldova.

 

  1. Află AICI cum poți înscrie școala ta în Proiectul ”Fotbal în școli”
  2. Open Fan Football Schools – pionerul proiectelor sociale realizate de FMF
  3. Departamentul Grassroots FMF, locomotiva proiectelor sociale ale Federației Moldovenești de Fotbal