• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Naționala. Turneu de teqball în cantonamentul tricolorilor

23 mar 2023 de Maria Teeşanu

 

Cu o zi înaintea startului campaniei de calificare pentru EURO 2024, tricolorii au organizat la baza sportivă a FMF din Vadul lui Vodă un turneu ad-hoc de teqball, un sport devenit popular în ultimii ani și care este format din elemente îmbinate de fotbal și tenis de masă.

 

8 jucători au format 4 echipe a câte 2, urmând să dispute semifinalele și finala mare. Tricolorii s-au distrat de minune, făcând show pe gazonul verde al bazei de pe malul Nistrului. Iar câștigători ai mini-turneului au devenit cei 2 atacanți veniți din România, Virgiliu Postolachi - Vitalie Damașcan, care sperăm să se remarce și în meciul cu Feroe (24 martie) și Cehia (27 martie).

 

Semifinale

Virgiliu Postolachi - Vitalie Damașcan VS Marius Iosipoi - Ionuț Revenco 5-1 Cristian Avram - Victor Stână VS Victor Straistari - Ion Jardan 7-2

Finala

Virgiliu Postolachi - Vitalie Damașcan VS Cristian Avram - Victor Stână 7-2

 

Reamintim, Naționala Moldovei debutează în preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2024 cu două meciuri: pe 24 martie, întâlnim Naționala Insulelor Feroe, iar pe 27 martie jucăm cu Cehia. Ambele meciuri se vor disputa pe stadionul Zimbru, începând cu ora 21:45.

 

Îmbracă tricoul Naționalei și vino pe stadion!

Fii alături de băieții noștri - ei au nevoie de tine!

 

Naționala Moldovei este Echipa ta! Moldova face parte din grupa E preliminară pentru EURO 2024, alături de Polonia, Cehia, Albania și Insulele Feroe. Ia familia, prietenii și colegii și vino pe stadionul Zimbru! Te așteptăm!

 

*Biletele pot fi procurate, online, pe BILETE.FMF.MD. Fiecare bilet este PERSONALIZAT. Va trebui să introduceți datele corecte pentru fiecare deținător de bilet: nume, prenume și IDNP (13 cifre).