• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Naționala. Concurs de freestyle în 3

22 mar 2023 de Maria Teeşanu

 

Înaintea meciului de vineri contra selecționatei din Feroe, tricolorii sunt încrezători într-un rezultat pozitiv și cheamă toți moldovenii să fie alături de echipa noastră, Echipa Moldovei. Ofițerii de presă ai FMF sunt zilnic împreună cu jucătorii și pregătesc materiale inedite pentru toți cei care iubesc Naționala. Pentru astăzi v-am pregătit un concurs de freestyle, la care s-au implicat 3 jucători: Virgiliu Postolachi (UTA Arad), Ion Jardan (Petrocub Hîncești) și Vitalie Damașcan (FC Voluntari). Cine a fost mai să decidă suporterii. 

 

Reamintim, Naționala Moldovei debutează în preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2024 cu două meciuri: pe 24 martie, întâlnim Naționala Insulelor Feroe, iar pe 27 martie jucăm cu Cehia. Ambele meciuri se vor disputa pe stadionul Zimbru, începând cu ora 21:45.

 

Îmbracă tricoul Naționalei și vino pe stadion! Fii alături de băieții noștri - ei au nevoie de tine! 

Naționala Moldovei este Echipa ta! 

 

Moldova face parte din grupa E preliminară pentru EURO 2024, alături de Polonia, Cehia, Albania și Insulele Feroe.

 

Ia familia, prietenii și colegii și vino pe stadionul Zimbru! 

Te așteptăm!

 

*Biletele pot fi procurate, online, pe BILETE.FMF.MD. Fiecare bilet este PERSONALIZAT. Va trebui să introduceți datele corecte pentru fiecare deținător de bilet: nume, prenume și IDNP (13 cifre).