• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Naționala. Tricolorii s-au reunit la Vadul lui Vodă pentru meciurile cu Insulele Feroe și Cehia. Vezi imagini de la primul antrenament

19 mar 2023 de Maria Teeşanu
GALERIE

 

Jucătorii primei reprezentative au început duminică, 19 martie, pregătirea pentru primele meciuri din cadrul preliminariilor Campionatului European 2024. 

În această seară tricolorii au efectuat primul antrenament. Sesiunea de pregătire a început cu un moment special pentru masorul Naționalei, Nicolae Moga, care și-a sărbătorit pe 12 martie ziua de naștere, el fiind felicitat de colectivul echipei naționale și vicepreședintele FMF, Dragoș Hîncu.

La antrenamentul din această seară au participat 12 jucători. Ceilalți tricolori urmează să se alăture lotului în zilele următoare, după jocurile pentru cluburile sale din acest weekend.

Pentru Vladislav Baboglo de la formația ucraineană Oleksandria aceasta este prima convocare la reprezentativa de seniori. În același timp, Veaceslav Posmac poate juca al 60-lea meci pentru Națională, iar Ion Jardan - al 50-lea.

Vezi AICI lotul Naționalei Moldovei.

Naționala Moldovei va juca în grupa E din preliminariile Campionatului European 2024, unde le va avea ca adversare reprezentativele din Polonia, Cehia, Albania și Insulele Feroe. Programul meciurilor îl găsiți AICI.

 

Partida cu Insulele Feroe este programată pentru 24 martie curent, de la ora 21:45 (BILETE AICI). Iar pe 27 martie, de la ora 21:45, reprezentativa noastră va întâlni Naționala Cehiei (BILETE AICI). Ambele meciuri vor avea loc la stadionul Zimbru din Chișinău.
 

Îmbracă tricoul Naționalei și vino pe stadion! Fii alături de băieții noștri - ei au nevoie de tine! 

Naționala Moldovei este Echipa ta!