• Fii alături de Echipa Țării

FMF continuă să ajute la reabilitarea stadioanelor din Moldova

17 mar 2023 de Maria Teeşanu
GALERIE

Federația Moldovenească de Fotbal a efectuat în acest an mai multe lucrări de reamenajare a terenurilor de fotbal din orașele Orhei, Bălți și Chișinău și din satul Ternovca.

Rezultat al solicitărilor recepționate, FMF a acordat suport cluburilor din Super Liga pentru întreținerea terenurilor cu suprafață naturală și artificială. Astfel, pe stadioanele Zimbru (Chișinău), complexul sportiv raional (Orhei) și stadioanele Dinamo Auto (satul Ternovca) au fost efectuate lucrări de reamenajare a terenurilor.

Specialiști FMF și angajați ai cluburilor de fotbal din Chișinău, Orhei și Ternovca au realizat operațiuni cu ajutorul utilajelor specifice lucrărilor de scarificare, aerare, semănare a semințelor, precum și de îmbogățire a solului cu nisip și țelină.

Dezvoltarea infrastructurii este una dintre direcțiile prioritare în activitatea Federației Moldovenești de Fotbal. Susținerea proiectelor pentru menținerea și îmbunătățirea gazoanelor naturale și sintetice pe stadioanele din Republica Moldova este importantă în perspectiva sporirii calității nivelului jocului și atractivității pentru suporteri, precum și a organizării mai multor evenimente, care vor asigura dezvoltarea fotbalului în țară.