• Fii alături de Echipa Țării

Echipa FMF, acțiune socială de înverzire a mediului

11 mar 2023 de Reporter FMF
GALERIE

Federația Moldovenească de Fotbal a organizat astăzi la Vadul lui Vodă un eveniment special. În conformitate cu Strategia FMF de Responsabilitate Socială (Angajamentul pentru Mediu - Sustenabilitate), jucători și antrenori de fotbal, alături de angajați ai FMF, au plantat pomi și arbuști. Prin acest eveniment frumos, ne exprimăm recunoștința față de tot ce este viu și ne înconjoară: natura. Obiectivul acțiunii este reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și crearea perspectivelor de minimizare a nivelului emisiilor de carbon.

 

La eveniment au participat președintele FMF, Leonid Oleinicenco, secretarul general FMF, Serghei Butelschi, secretarul general adjunct FMF, Nicolai Cebotari, fostul capitan al Naționalei, Valeriu Catânsus, fostul internațional Semion Bulgaru, alți oficiali FMF, arbitri și jucători de fotbal.  

 

Moldova este Casa Noastră!

De noi toți depinde cât de frumoasă, îngrijită și sănătoasă este Moldova.

Fiecare dintre noi, în fiecare zi, poate contribui ca Moldova să fie mai frumoasă și mai sănătoasă.

 

Astăzi, 11 martie, echipa Federației Moldovenești de Fotbal a făcut un locușor din Moldova mai verde și mai frumos. Împreună ne obligăm să avem grijă de copacii plantați - să crească frumoși și puternici. 

Ne asumăm rolul de organizație sportivă, care se implică și determină pozitiv transformarea socială, activând puterea unică a fotbalului! 

Împreună suntem o echipă puternică - Echipa Moldova! 

 

Campania de înverzire a mediului este o parte componentă a Strategiei FMF de Sustenabilitate, elaborată în baza Strategiei UEFA Strength Through Unity.