• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

Școala sportivă Nisporeni, câștigătoarea turneului pentru juniori

20 feb 2023 de Victor Daghi
GALERIE

Echipa Școlii sportive din Nisporeni a câștigat turneul de minifotbal pentru juniorii născuți în anii 2006-2007. Pe locurile 2 și 3 s-au clasat echipele satului Șișcani și Codru Milești.

 

La această competiție, care s-a desfășurat pe stadionul liceului teoretic Mircea Eliade din Nisporeni, au participat 7 echipe: Școala sportivă din Nisporeni, Codru Milești, Liceul teoretic “Prometeu” Grozești, Prut Zberoaia, satul Șișcani, Liceul teoretic “Mircea Eliade” Nisporeni și Gimnaziul Bălăurești.

 

Cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat Cristian Negel, golgheterul competiției a devenit Denis Gurdiș, iar cel mai bun portar a fost ales Valentin Cominac.

 

Buna desfășurare a turneului a fost asigurată de către Asociația de fotbal din Nisporeni, președinte Dan Ciobanu, secretar general Vasile Grigorov, în colaborare cu Liceul teoretic Mircea Eliade, director Vasile Vacari, Ion Susanu, specialist principal responsabil de politicile de tineret din cadrul DÎTS Nisporeni, precum și arbitrii Mihai Vrabie, Andrei Guidea.