• Fii alături de Echipa Țării

Concursul ”De ce vreau să joc la echipa Națională” și-a desemnat învingătorii!

15 feb 2023 de Sandu Grecu

Timp de aproape 2 luni, Federația Moldovenească de Fotbal a organizat un concurs pentru copiii care iubesc fotbalul. Toți elevii care sunt pasionați de acest sport și îl poartă cu ei în suflet au avut ocazia de scrie un mesaj, eseu, poezie sau desen, prin care să spună ”De ce vreau să joc la echipa Națională”. La final, pe adresa noastră au ajuns mai bine de 300 de scrisori și circa 500 de mesaje, unul mai frumos decât altul, fapt pentru care VĂ MULȚUMIM!

 

Și pentru că noi am fost surprinși de numărul mare de mesaje, am decis să vă surprindem și noi. Astfel, FMF va oferi fiecărui participant la concurs câte 2 bilete gratis la meciul Moldova – Insulele Feroe. Acesta a fi meciul de debut al Naționalei noastre în preliminariile Campionatului European. Partida Moldova – Feroe se va juca pe 24 martie, pe stadionul Zimbru din Chișinău, de la ora 21.45.

 

Așadar, toți participanții își pot lua unul dintre părinți și vă așteptăm vineri seara, pe 24 martie, să susținem echipa noastră de suflet – Echipa Țării.

Biletele în format electronic vor fi expediate pe adresele de email de pe care au fost expediate mesajele voastre, cel târziu cu 2 zile înainte de meci.   

 

Totodată, proiectul FMF ”Fotbal în școli” a desemnat 25 de mesaje câștigătoare ale concursului. Toate aceste mesaje vor fi republicate de site-ul nostru. Iar numele învingătorilor îl găsiți în lista de mai jos.

 

Important: dacă v-ați regăsit în lista de mai jos, așteptăm un mesaj pe adresa presa@fmf.md în care să ne indicați vârsta, adresa exactă și un număr de telefon pe care vă putem contacta. Imediat ce vom primi toată informația completă, veți fi contactat de un manager al proiectului ”Fotbal în școli” pentru a vă informa cum puteți intra în posesia premiilor pentru campioni.

 

Numele câștigătorilor concursului ”De ce vreau să joc la echipa Națională”:

 

Benzin Bogdan
Buga Camelia
Bunai Cici
Cazacu Anton
Cernei Alex
Cojocaru Milena
Doaga Marin
Dumitrașco Liviu
Găina Cristian
Globa Gheorghe
Gori Ion
Grecica Nikita
Lozan Sebastian
Luchian Iulian
Botnari Mădălin 
Marciuc Rostislav
Terente Ilie
Nazarciuk Artiom
Neculseanu Cosmin
Oaserele Vadim
Oberneac Dumitrița
Ochișor Dana
Țăranu Constantin
Toncu Gabriel
Vrabii Victor

 

Vă mulțumim pentru că faceți parte din familia fotbalistică!