• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

Memorialul Oleg Stoianov

09 feb 2023 de Victor Daghi
GALERIE

Echipele Ștorm Bolgrad, Ucraina și Școala sportivă din Taraclia au devenit câștigătoarele turneului internațional de mini-fotbal în memoria lui Oleg Stoianov, ediția a 4-a.

 

La competiţia, care s-a desfășurat în perioada 28 ianuarie – 4 februarie, la complexul sportiv din Taraclia, au participat 14 echipe din Moldova și Ucraina.

 

În turneul rezervat echipelor cu jucători născuți în anii 2012-2013 a triumfat echipa Ștorm Bolgrad, Ucraina. Podiumul a fost completat de ȘS Taraclia (s. Albota de Sus) și FC Jupiter Cahul. La competiția echipelor alcătuite din copii născuți în anii 2010-2011 s-a impus ȘS Taraclia, care a fost urmată de către ȘS Taraclia (s.Albota de Jos) și ȘS Taraclia (s.Balabanu). Câștigătorii și premianții turneelor au primit cupe, diplome și medalii.

 

La festivitatea de premiere au participat Alexandr Borimecicov, președintele adjunct al Consiliului Raional Taraclia, Kirill Tatarlî, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Vladimir Tabanov, președintele Asociației de fotbal din Taraclia, Vladimir Popov, directorul școlii sportive din Taraclia, Piotr Stoianov, fratele lui Oleg Stoianov, fiul Vladislav, prieteni și discipoli. FMF a fost reprezentată de către inspectorul federal Vladislav Cebotari.