• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Nicolae Milinceanu, primul gol al sezonului în Cipru

21 ian 2023 de Victor Daghi

Internaționalul moldovean Nicolae Milinceanu a marcat astăzi unul dintre cele două goluri ale echipei sale, AEL Limassol în meciul cu Karmiotissa (2-0) din etapa a 20-a primei divizii a Ciprului. Milinceanu a stabilit scorul final în minutul 90+2. Datorită acestui succes, AEL a urcat pe locul 7 (din 14 echipe) în clasament, cu 28 de puncte.

 

Este primul gol al atacantului moldovean pentru AEL în actuala stagiune în cele 14 meciuri jucate. În sezonul trecut, Milinceanu a înscris 6 goluri în 15 meciuri jucate pentru AEL.

 

Vă reamintim că atacantul de 30 de ani născut la Chișinău s-a transferat la formația cipriotă AEL Limassol pe 12 ianuarie 2022 de la gruparea PAS Giannina, Grecia. 

 

Nicolae Milinceanu, a făcut primii paşi spre fotbalul mare la renumitul club AS Monaco, unde a jucat timp de patru ani la formaţiile de juniori. El a devenit campion al Franţei printre juniori, iar mai apoi a fost promovat la echipa a doua a clubului Monaco. El a mai evoluat la cluburi precum Rapid București, Petrolul Ploiești (ambele - România), Granit Mikashevichi (Belarus), Chiasso (Elveția), Sliema Wanderers (Malta) și Vaduz (Liechtenstein). În Moldova, atacantul a jucat la Veris Chișinău, Academia Chișinău, Speranța Nisporeni și Zimbru Chișinău. 

 

Pentru Naționala Moldovei Nicolae Milinceanu a jucat 15 meciuri și a marcat 2 goluri. 

 

Colaj: AEL Limassol