• Fii alături de Echipa Țării

Feminin(Competiții)

Fotbal feminin. Gala sportului din Anenii Noi. Agarista desemnată echipa anului!

28 dec 2022 de Maria Teeşanu
GALERIE

Formația feminină Agarista a fost desemnată echipa anului 2022, versiunea Consiliului raional din Anenii Noi. Evenimentul a avut loc în cadrul programului cultural-sportiv „Gala Sportului 2022”, organizat de Consiliul raional din Anenii Noi și Departamentul Tineret și Sport.

La acest eveniment au fost prezente jucătoarele echipei Agarista CSF Anenii Noi, antrenorul Alexei Gladun, președintele clubului, Iurie Purice, consilierul raional, Alexei Gorodinschi, vicepreședintele raionului, Dumitru Ciur și președintele raionului Anenii Noi, Ion Vicol. Federația Moldovenească de Fotbal a fost reprezentată de directorul tehnic, Dănuț Oprea. 

Tot în cadrul „Galei Sportului 2022”, echipa de junioare Anenii Noi U16, pregătită de Cristina Musteaţă, a fost premiată pentru locul 1 obținut în campionatul precedent.

Sportivele și antrenorii au fost premiați cu diplome și premii bănești pentru performanțele sportive.

Vă reamintim că formația Agarista CSF Anenii Noi este neînvinsă în cele 9 partide disputate în prima parte a Ligii Naționale, ediția 2022/23 și, cu 25 de puncte, conduce în clasament. De-a lungul anilor, echipa antrenată de Alexei Gladun a adunat 8 trofee, cinci Cupe ale Moldovei și trei titluri de campioană națională la fotbal feminin.

Foto: Agarista CSF Anenii Noi (Facebook)