• Fii alături de Echipa Țării

Comunicat. Federația Moldovenească de Fotbal a semnat un Acord de parteneriat cu Moldindconbank

28 dec 2022 de Reporter FMF
GALERIE

 

Federația Moldovenească de Fotbal anunță despre lansarea unui parteneriat cu Moldindconbank, una dintre cele mai mari și de încredere bancă din Republica Moldova.

 

După ani lungi de colaborare, FMF și MICB au decis să fie și mai aproape printr-un parteneriat de încredere și dezvoltare.

 

Acordul de colaborare a fost semnat de președintele FMF, Leonid Oleinicenco și de președintele interimar al Moldindconbank, Tzvetanka Kroumova.

 

Astfel, MICB devine partener al FMF și, totodată, partener al proiectului social "Fotbal în Școli", cu o contribuție importantă la extinderea accesibilității acestuia în cât mai multe localități din Republica Moldova.

 

Totodată, MICB va fi alături și de Echipa Țării – Naționala Moldovei, prin prezența la organizarea meciurilor de pe teren propriu și a altor acțiuni cu participarea tricolorilor.

 

Prin activitățile comune cu FMF, serviciile MICB vor fi mai aproape de toți sportivii din Republica Moldova. 

 

FMF urează bun venit, Moldindconbank, în familia fotbalului moldovenesc!

 

Moldindconbank este una dintre cele mai mari bănci din Republica Moldova, cu cea mai mare rețea de subdiviziuni din țară și deține poziția de lider în segmentele credite imobiliare și carduri de plată. Banca a realizat în acest an mai multe proiecte de responsabilitate socială în domenii-cheie, precum educație, sport, diversitate culturală și sănătate.

 

Moldindconbank – mereu alături!