• Fii alături de Echipa Țării

Concurs. ”Moldova, țară mică și prietenoasă. Vreau ca toți să afle desprea asta când vom câștiga Mondialul”

26 dec 2022 de Reporter FMF
GALERIE

Site-ul nostru continuă publicarea mesajelor pe tema ”De ce vreau să joc la echipa Națională”, din cadrul concursului inițiat pe 11 decembrie 2022

 

Mesaj de la V.Potorac:

 

”Bună ziua. Copilul meu, Marc, de 5 ani frecvetează școala de fotbal și desori ei se împart în echipe și îsi aleg numele țării pentru care ar vrea să joace. Copiii aleg Argentina, Brazilia... Iar băiatul meu întodeauna alege Moldova și l-am întrebat de ce?

Răspunsul cred că este pentru concursul dumnevoastră. Mi-a spus așa:

Moldova este o țară mică și prietenoasă, iar eu vreau ca toți să afle desprea asta când vom câștiga campionatul lumii la fotbal !!!”

 

În Galerie găsiți mesaje scrise de mână și expediate sub formă de poze de către Damian Grosu, Marius Șveț și Marin Doaga.

 

Vă reamintim, FMF a anunțat un concurs pentru toți copiii care susțin Naționala și care visează să joace la Echipa Țării. Dacă ești unul dintre ei, scrie-ne un mesaj, un eseu, o poezie în care să ne spui de ce îți dorești să joci în tricoul Moldovei.

Pentru că îți iubești țara, pentru că ești patriot, pentru ca să aperi culorile pământului pe care te-ai născut sau ai și alte motive?

 

Așteptăm mesajele pe adresa de email: presa@fmf.md

Termenul limită: 1 februarie 2023.

 

Concursul este organizat în parteneriat cu Proiectul ”Fotbal în școli”, cel mai mare proiect social din Republica Moldova, premiat de UEFA în cadrul Galei Grassroots 2022.

 

IMPORTANT: La final de mesaj nu uitați să vă semnați, NUMELE, PRENUMELE și să indicați din ce localitate sunteți și câți ani aveți.