• Fii alături de Echipa Țării

Presa sportivă și-a desemnat Laureații anului 2022

19 dec 2022 de Reporter FMF
GALERIE

Duminică, într-un local din capitală, a avut loc Gala Laureaților Asociației Presei Sportive 2022. La eveniment au fost prezenți peste 100 de personalități din lumea sportului moldovenesc, sportivi, antrenori și manageri de federații, dar și jurnaliști care s-au afirmat pe parcursul anului 2022. Federația Moldovenească de Fotbal a luat 2 premii, ambele la capitolul debutul anului: în fotbal și în presa sportivă.

 

Astfel, Maria Teeșanu, ofițerul de presă al echipelor naționale feminine, a primit premiul pentru debutul anului în fotbal. Iar Olivia Cucoș, prezentatoarea emisiunii La Firul Ierbii, produsă de FMF, a luat trofeul pentru debutul în presa sportivă.

 

Campioana Moldovei la fotbal, Sheriff Tiraspol a fost desemnată de APSM echipa anului în sportul moldovenesc. Premiul i-a fost înmânat ofițerului de presă al tiraspolenilor, Miroslav Primovici de către secretarul general FMF, Serghei Butelschi.

 

La eveniment a participat și selecționerul naționalei, Serghei Cleșcenco.

 

În cadrul Galei, președintele APSM Eduard Ciobanu a prezentat cartea ”Top Sport Moldova”. Este o monografie dedicată celor mai importante personalități din istoria sportului moldovenesc.   

 

Asociația Presei Sportive din Moldova i-a desemnat pe Anastasia Nichita (lupte), feminin și Denis Vieru (judo), masculin, cei mai buni sportivi ai anului 2022.

 

foto: APSM