• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

Turneu pentru copii la Telenești

17 dec 2022 de Victor Daghi
GALERIE

Asociația de fotbal din Telenești, în colaborare cu Federația Moldovenească de Fotbal, Inspectoratul de poliție din Telenești, secția Cultură Tineret și Sport a Consiliului raional Telenești și școala sportivă din Telenești a organizat sâmbătă, 17 decembrie, un turneu de fotbal dedicat Zilei Poliției Naționale.

 

La competiție au participat 10 echipe de copii de la filialele școlii sportive din Telenești, în total 120 de copii născuți în anii 2012 și 2013.

 

Câștigătoare a turneului a devenit echipa Gloria Căzănești (antrenor Alexei Motelică), care a învins în finală formația din satul Budăi (antrenor Ștefan Răilean). Pe locul 3 s-a clasat echipa din satul Coropceni (antrenor Gheorghe Stegărescu), care s-a impus în finala mică în fața unei echipe de fete din satul Ciulucani (antrenor Vasile Eșanu). Organizatorii competiției au desemnat cei mai buni jucători  - Vladimir Miron (Gloria Căzănești), Constantin Goțonoagă (Budăi) și Ianuș Fală (Coropceni). Învingător al turneului de jonglare a balonului a devenit David Bulmaga (echipa din satul Vadul-Leca), care a jonglat cu mingea de 360 de ori!!!

 

Înainte de începerea turneului a avut loc un meci amical dintre formația ARF Telenești și echipa angajaților Inspectoratului de Poliție din Telenești.

 

Echipele premiante au primit cupe, medalii, diplome și cadouri. La ceremonia de premiere au participat Petru Costișanu, șeful Inspectoratului de Poliție Telenesti, Pavel Casian, șeful Secției Cultură Tineret si Sport a Consiliului raional Telenești, Vladimir Păcălău, directorul școlii sportive Telenești, Octavian Anton, președinte ARF Telenesti,  Boris Devdier, secretar general ARF Telenești. FMF a fost reprezentată la eveniment de către Vladislav Cebotari, inspector federal.