• Fii alături de Echipa Țării

JAKO Moldova deschide un nou magazin în inima Chișinăului!

15 dec 2022 de Reporter FMF
GALERIE

Înaintea sărbătorilor de iarnă, partenerul tehnic al FMF, JAKO anunță deschiderea unui nou magazin de echipamente sportive în Chișinău. Noul spațiu de aproximativ 200 metri pătrați este localizat în inima capitalei, pe bd. Grigore Vieru, 9.

 

În noua locație, pasionații de sport pot găsi o gamă largă de echipamente sportive de înaltă calitate, îmbrăcăminte termică, mingi și ghete de fotbal, accesorii, seturi pentru echipe, precum și o zonă dedicată Fan Shop-ului Echipei Țării. Veți găsi armura tricolorilor, ce conține ornamente din pomul vieții, în trei variante coloristice, iar adițional puteți beneficia și de personalizarea acesteia cu numărul și numele preferat. 

 

Cu un design modern și dinamic, JAKO promite vizitatorilor o experiență plăcută de shopping, abordare individuală, dar și multe alte surprize. Una dintre acestea sunt reducerile de -20% la produsele din magazin, valabile în primele zile de la deschidere. Vă așteptăm!

 

Program de lucru:

Luni - Vineri, 10:00–20:00

Sâmbătă - Duminică, 10:00–19:00

 

Adresa: Chișinău, bd. Grigore Vieru, 9

Telefon: 069 006 006

 

JAKO este un producător german de nivel mondial care activează începând cu anul 1989, devenind astăzi unul dintre cei mai importanți furnizori de echipament sportiv în peste 20 de țări din întreaga lume. Expert în oferta de articole pentru sporturile de echipă, JAKO este furnizorul oficial al multor cluburi din Bundesliga, dar și partenerul tehnic al FMF și Echipei Naționale de mai bine de 20 de ani.