• Fii alături de Echipa Țării

Futsal (Naționale)

Futsal. Constantin Burdujel, gol în poarta Barcelonei! Vezi reușita internaționalului moldovean!

24 noi 2022 de Victor Daghi
GALERIE

Constantin Burdujel a înscris, în minutul 4, unul dintre golurile echipei sale, United Galați (România), în meciul cu celebra formație spaniolă Barcelona, din cadrul Ligii Campionilor la futsal, runda de elită, grupa D.

 

Jucătorul moldovean, care este și căpitanul echipei gălățene, a egalat scorul la unu, dar într-un final formația catalană s-a impus cu 6-2. Golurile au fost marcate de Constantin BURDUJEL (4), Robert Crișan (31), respectiv, Matheus Rodrigues (2, 4, 5), Ortiz (14), Marcenio (16), Adolfo (35). În celălalt meci al grupei, Sporting Anderlecht Futsal (Belgia) - MNK Futsal Pula (Croația) 3-2.

 

Vezi rezumatul meciului AICI.

 

Pentru United Galați urmează alte două partide din cadrul grupei D, cu MNK Futsal Pula (Croația), azi de la ora 21:30, și cu Sporting Anderlecht Futsal (Belgia), pe 26 noiembrie, de la ora 18:30. Meciurile mini-turneului se desfășoară la complexul sportiv Mate Parlov din orașul croat Pula.

 

În vârstă de 36 de ani, Constantin Burdujel evoluează la echipa din Galați din toamna lui 2014. Cu United, el a câștigat toate trofeele în România, campionatul, cupa și supercupa, fiind printre cei mai valoroși jucători din Liga I românească la futsal.

 

Constantin Burdujel este și unul dintre liderii Naționalei Moldovei de futsal, care joacă în etapa a doua preliminară a Campionatului Mondial de futsal 2024.

 

În 2017 el a fost desemnat cel mai bun futsalist moldovean al anului.

 

Foto: CS United Galați