• Fii alături de Echipa Țării

FIFA, partener cu agențiile Națiunilor Unite. Campanii sociale în timpul Cupei Mondiale

22 noi 2022 de Reporter FMF

Odată cu startul Cupei Mondiale FIFA 2022™, atenția lumii se îndreaptă din ce în ce mai mult către cea mai mare sărbătoare a celui mai popular sport al său. Desigur, această atenție se va concentra asupra fotbalului, totuși FIFA recunoaște, de asemenea, că sportul nostru ar trebui să folosească platforma unică pe care competiția noastră o oferă pentru a avea un impact pozitiv asupra societății.

 

În conformitate cu abordarea adoptată în toate turneele, FIFA, împreună cu trei agenții ale Națiunilor Unite, va desfășura o serie de campanii în timpul Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022™ pentru a trimite mesaje de promovare a sănătății, unității și nediscriminarii către miliardele de telespectatori din întreaga lume. pe mai multe canale. Aceste campanii au luat în considerare feedback-ul primit de la asociațiile noastre membre care, precum FIFA, se angajează să folosească puterea fotbalului pentru a produce schimbări pozitive în întreaga lume.

Fiecare rundă de meciuri va fi asociată cu propria sa campanie dedicată, concepută pentru a maximiza acoperirea și impactul. Acestea vor fi gestionate împreună cu agențiile partenere ale FIFA din cadrul Națiunilor Unite, inclusiv Organizația Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură (UNESCO), Programul Alimentar Mondial (WFP) și Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

Oportunitățile de mesagerie vor fi oferite echipelor participante prin intermediul banderolelor căpitanilor de echipă în timpul meciurilor, conținutul suport fiind afișat pe ecrane LED din jurul terenului, pe ecrane gigantice și pe steaguri de pe stadioane, împreună cu o amplificare suplimentară pe platformele digitale ale FIFA și prin intermediul mass-media, părțile interesate și alte activități publice.

 

Campaniile sunt următoarele:

Faza grupelor, runda întâi: #FootballUnitesTheWorld

Faza grupelor, runda a doua: #SaveThePlanet

Faza grupelor, runda a treia: #ProtectChildren #ShareTheMeal

Etapa de 16: #EducationForAll #FootballForSchools

Sferturi de finală: #NoDiscrimination

Semifinale: #BeActive #BringTheMoves

Locul al treilea și finala: Fotbalul este bucurie, pasiune, speranță, dragoste și pace - #FootballUnitesTheWorld

 

Cupa Mondială FIFA Qatar 2022™ a început duminică, 20 noiembrie. În total, se vor juca 64 de meciuri, stadionul Lusail găzduind finala duminică, 18 decembrie 2022.

Grație acestor campanii, FIFA și cele 211 asociații membre ale sale vor demonstra în fiecare colț al lumii că, în ciuda diferențelor noastre, fotbalul are puterea ca forță globală de a reuni oamenii pentru binele comun.