• Fii alături de Echipa Țării

Arbitri moldoveni delegați în preliminariile Campionatului European U19

16 noi 2022 de Victor Daghi

Specialiștii calificați din Republica Moldova, reprezentanți ai FMF acreditați de UEFA, se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA. Astfel, 4 arbitri au fost delegați la partide din preliminariile Campionatului European U19, programat pentru perioada 16-23 noiembrie.

 

Arbitrul Dumitru Muntean (foto) și asistentul Anatolie Basiul vor oficia partidele mini-turneului de calificare pentru Campionatul European U19, în grupa 8. Competiția se va desfășura în Scoția, în perioada 16-22 noiembrie, iar în afară de țara gazdă participă Franța, Islanda și Kazahstan.

 

Centralul Ion Orlic și asistentul Victor Mardari au fost delegați de UEFA la meciurile din grupa 3 de calificare pentru Campionatul European U19. Competiția se va desfășura în Suedia, în perioada 17-23 noiembrie, iar în afară de țara gazdă participă Cipru, Ucraina și Kosovo.

 

De-a lungul anilor, angajații și specialiștii FMF se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA.

 

Foto: FC Petrocub