• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Președintele FMF în vizită la echipa Națională

15 noi 2022 de Sandu Grecu
GALERIE

Președintele FMF, Leonid Oleinicenco a vizitat astăzi baza selecționatelor Moldovei din Vadul lui Vodă, unde a avut o întâlnire cu staful tehnic și jucătorii echipei Naționale, înaintea meciurilor amicale cu Azerbaidjan (16 noiembrie) și România (20 noiembrie). Ambele partide se vor juca pe stadionul Zimbru din capitală și fac parte din programul de pregătire pentru preliminariile Campionatului European, care vor începe în martie 2023.

 

Președintele FMF a avut un discurs în fața jucătorilor, prin care i-a felicitat pentru jocul bun din ultimele 3 meciuri câștigate de tricolori. Totodată, Leonid Oleinicenco a ținut să menționeze importanța continuității acestui parcurs reușit, atât în meciurile amicale cu Azerbaidjan și România, dar mai ales în preliminariile Campionatului European de anul viitor.

 

”Fotbalul moldovenesc se află în ascensiune și fiecare din noi, cei care facem parte din fenomen, suntem parte a acestui progres mic, dar vizibil, atât prin prisma realizărilor la nivel de proiecte de dezvoltare, cât și la nivel de rezultate. Pas cu pas ne dorim să creștem, dar pentru asta avem nevoie și de susținerea autorităților, a partenerilor noștri și nu în ultimul rând, de rezultatele jucătorilor pe terenul de fotbal. Traversăm o perioadă dificilă din punct de vedere economic, iar asta ar trebui să ne unească și mai mult, pentru că facem un lucru comun: toți, împreună, pentru dezvoltarea fenomenului fotbalistic și pentru toți compatrioții noștri care iubesc acest joc minunat și vin la stadion de fiecare dată să ne susțină. Vin să susțină echipa lor, echipa țării, echipa care le aduce, probabil, cele mai mari satisfacții atunci când câștigă”, 

a declarat președintele FMF, Leonid Oleinicenco pentru fmf.md.

 

La întrunire au mai participat vicepreședintele FMF, Dragoș Hîncu, secretarul general FMF, Serghei Butelschi și directorul tehnic FMF, Dănuț Oprea.