• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Andrei Cobeț, al cincilea gol al sezonului în Belarus! Vezi reușita atacantului moldovean!

12 noi 2022 de Victor Daghi

Atacantul moldovean Andrei Cobeț a deschis scorul în minutul 12 al meciului în care echipa sa, Slavia Mozâr a învins Dnepr Moghiliov cu 5-0, în etapa 30 (ultima) din prima divizie din Belarus. Cobeț a fost schimbat în minutul 74, cu Danila Slesarciuk.

 

Este a cincea reușită a atacantului moldovean în cele 29 de meciuri jucate din actuala stagiune. Anterior Cobeț a marcat în poarta echipelor FC Gomel, Isloch, FC Minsk și Arsenal Dzerjinsk.

 

Celălalt jucător moldovean de la Slavia, mijlocașul Cristian Dros n-a jucat astăzi, el fiind suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Echipa jucătorilor moldoveni, Slavia Mozâr, cu 37 de puncte, a terminat pe locul 10 în clasament printre 16 participante.

 

Andrei Cobeț s-a transferat pe 28 ianuarie 2022 la Slavia Mozâr de la FC Florești. Atacantul moldovean a semnat un contract pe un an. Anterior jucătorul de 25 de ani născut la Tiraspol a mai jucat la Sheriff, Dinamo Auto și FC Florești.

 

A jucat pentru Naționalele U17, U19 și U21 ale Moldovei. Pentru naționala Moldovei a debutat în acest an, în meciul cu Letonia de la Chișinău. În total pentru tricolori a bifat 2 jocuri.

 

Foto: FK Slavia Mozâr