• Fii alături de Echipa Țării

Programul de presă pentru meciurile Moldovei cu Azerbaidjan și România

11 noi 2022 de Reporter FMF

Federația Moldovenească de Fotbal informează reprezentanții mass-media despre evenimentele programate cu ocazia meciurilor amicale cu Azerbaidjan și România.

 

Moldova – Azerbaidjan
16 noiembrie, ora 19:00, stadionul Zimbru din Chișinău

 

Moldova – România
20 noiembrie, ora 20:30, stadionul Zimbru din Chișinău

 

Programul de presă include:

 

Marți, 15 noiembrie 2022
 

ora 17:30  stadionul Zimbru - conferință de presă cu participarea antrenorului Azerbaidjanului, Gianni De Biasi și a unui jucător;

 

ora 18:00  stadionul Zimbru - antrenamentul oficial al Azerbaidjanului. Accesul reprezentanților presei va fi permis pe durata primelor 15 minute ale ședinței de pregătire;

 

ora 19:00 - Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei din Vadul lui Vodă - antrenamentul oficial al Moldovei. Accesul reprezentanților presei va fi permis pe durata a 15 minute ale ședinței de pregătire.

 

ora 19:45 - Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei din Vadul lui Vodă - conferință de presă cu participarea lui Serghei Cleșcenco și a unui jucător;

 

Sâmbătă, 19 noiembrie 2022
 

ora 18:30  stadionul Zimbru - conferință de presă cu participarea antrenorului României, Edward Iordănescu și a unui jucător;

 

ora 19:00  stadionul Zimbru - antrenamentul oficial al României. Accesul reprezentanților presei va fi permis pe durata primelor 15 minute ale ședinței de pregătire;

 

ora 20:00 - Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei din Vadul lui Vodă - antrenamentul oficial al Moldovei. Accesul reprezentanților presei va fi permis pe durata a 15 minute ale ședinței de pregătire.

 

ora 20:45 - Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei din Vadul lui Vodă - conferință de presă cu participarea lui Serghei Cleșcenco și a unui jucător;

 

Important: Potrivit protocolului UEFA, în sala de conferințe, toți jurnaliștii vor purta mască de protecție FFP-2, respectând distanțarea marcată în această zonă.

 

Vă mulțumim anticipat pentru respectarea acestor reguli și pentru înțelegere. 

 

--------------------------------

 

Vă reamintim, că instituțiile media care doresc să se acrediteze la meciurile Moldovei cu Azerbaidjan&România sunt rugate să trimită solicitările nominale pe adresa de email presa@fmf.md până pe data de 12 noiembrie, ora 12:00. Obligatoriu de indicat numele complet și funcția persoanei, și de atașat copia legitimației pentru fiecare solicitant. 

 

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor fi luate în calcul.  

 

Acreditările se vor acorda utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FMF la care instituția media s-a acreditat. Totodată, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și care au reflectat evenimentele organizate de FMF.

 

Jurnaliștii care vor fi acreditați la aceste meciuri își vor putea ridica acreditările marți, 15 noiembrie, și sâmbătă, 19 noiembrie, la conferințele de presă de la Centrul tehnic de la Vadul lui Vodă și de la stadionul Zimbru. 

 

Notă: Compania GMG (Prime TV și Canal 3) deţine dreptul exclusiv de televizare a tuturor meciurilor Naţionalei Moldovei. Respectiv, reprezentanţilor celorlalte televiziuni le este interzisă filmarea în incinta stadionului, camerele video urmând să fie depozitate într-o cameră specială pe toată durata partidei. După încheierea meciurilor se permite filmarea conferinţelor de presă cu participarea antrenorilor și jucătorilor de la cele două reprezentative. De asemenea, la finalul meciului va fi amenajată zona mixtă, pentru interviuri cu jucătorii ambelor echipe. Potrivit protocolului UEFA, în sala de conferințe și în zona mixtă, toți jurnaliștii vor purta mască de protecție FFP-2, respectând distanțarea marcată în această zonă.