• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

Prietenia Agro Vărăncău, deținătoarea Cupei Nordului

31 oct 2022 de Reporter FMF
GALERIE

Echipa Prietenia Agro din satul Vărăncău, raionul Soroca a devenit deținătoarea Cupei Nordului, ediția 2022, o competiție organizată în premieră de către Asociațiile de fotbal din Soroca și Florești.

 

În finala disputată pe stadionul din satul Izvoare, raionul Florești, Prietenia Agro Vărăncău a trecut cu scorul 2-1 de formația RulTEhCom din satul Șolcani, raionul Soroca. Golurule au fost marcate de Vasile Pașa și Ion Ursu, respectiv, Danu Rotaru, din penalty.


La ceremonia de inaugurare a turneului au fost prezenți Petru Rusu, Președintele ARF Florești, Andrei Jitniuc, Secretar General AFR Soroca, Vladimir Zgavordei, Primar al comunei Izvoare, alți oficiali.

 

Federația Moldovenească de Fotbal a fost reprezentată la eveniment de către inspectorul federal Vladislav Cebotari, care a salutat participanții și spectatorii. 

 

La turneu au participat cele mai bune echipe din raioanele Soroca și Florești, Prietenia Agro Vărăncău, Soroca, RulTEhCom Șolcani, Soroca, selecționata comunei Izvoare, Florești și echipa din s. Gura Camencii, Florești.

 

Echipele au fost premiate cu diplome și medalii, iar învingătorilor le-a fost înmânat trofeul pentru câștigarea Cupei Nordului. De asemenea, formațiile au primit mingi din partea FMF.