• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

Un nou teren de fotbal în raionul Leova

26 oct 2022 de Maria Teeşanu
GALERIE

În comuna Sărăteni, raionul Leova, cu sprijinul FMF, a fost dat în exploatare un nou teren de minifotbal.

La deschiderea oficială au participat președintele raionului Leova, Nicolae Prițcan, președintele Asociației raionale de Fotbal, Ion Gudumac, secretarul general al Asociației de fotbal din Leova, Alexandru Ionașco, șeful Direcției de Învățământ, Alexandru Gospodinov, primarul comunei Sărata Galbenă, Mihail Lozovoi, reprezentanții Autorităților Publice Locale, locuitorii comunei Sărăteni și invitați de onoare.

Federația Moldovenească de Fotbal a fost reprezentată de inspectorul federal Vladislav Cebotari. 

Evenimentul a culminat cu disputarea a două meciuri dintre elevii claselor a VIII-a din comuna Sărăteni, iar mai târziu a avut loc o partidă amicală dintre echipa Inspectoratului de Poliție din Leova și formația reprezentanților Autorităților Publice Locale.

Dezvoltarea infrastructurii este una dintre direcțiile prioritare în activitatea Federației Moldovenești de Fotbal. Susținerea unor astfel de proiecte este importantă în perspectiva ridicării calității nivelului jocului și atractivității pentru suporteri. Începând cu anul 2005, în țara noastră au fost date în exploatare circa 500 de mini-terenuri de fotbal cu suprafață artificială.