• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Liga 1. Rezultatele meciurilor jucate vineri în etapa a opta

21 oct 2022 de Victor Daghi

Astăzi au fost programate primele 2 meciuri din cadrul etapei a opta. FCM Ungheni a reușit o nouă victorie și e lider în Liga 1, grupa A! Echipa antrenată de Dorin Bambuleac a surclasat codașa FC Sucleia cu 6-0 și, cu 13 puncte, a egalat-o în clasament pe FC Fălești. FCM Ungheni este pe primul loc, datorită golaverajului mai bun. Atacantul Nicolai Porojniuc a reușit o “dublă” în acest meci și a ajuns la 6 goluri marcate în actuala stagiune. Lider la acest capitol este Dmitri Maneacov (FC Fălești), cu 7 reușite. În grupa B, Olimp Comrat a obținut prima victorie din 7 meciuri, 2-0 cu Real Succes, și a urcat pe locul 5 în clasament. În schimb, Real Succes este noua “lanternă roșie” a competiției.

 

Vă prezentăm rezultatele partidelor și marcatorii golurilor:

FCM Ungheni - FC Sucleia 6-0 (Andrei Stratan 14, Nicolai Porojniuc 29, 48, Vlad-Vladimir Șobraneschi 39, Florin Cojocaru 50, Pavel Proca 54-penalty) 

Olimp Comrat  - Real Succes Chișinău 2-0 (Dmitri Calaraș 21, 56)

 

                                                                                                                                 Clasamentul la zi

 

 

Pentru sâmbătă, 22 octombrie, sunt programate alte 4 meciuri ale etapei a opta: Sheriff 2 Tiraspol - Speranis Nisporeni, FC Fălești - FC Florești,  Spartanii Selemet  - FC Văsieni, Victoria Chișinău - Speranța Drochia

Începutul la  ora 14:00. 

 

Transmisiunile în direct ale tuturor meciurilor Ligii 1 și rezumatele video sunt disponibile gratis pe platforma media ligatv.md.