• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Under 17. FMF organizează calificările pentru EURO. Start pe 19 octombrie

17 oct 2022 de Sandu Grecu

Miercuri, 19 octombrie, la Chișinău și Orhei va demara mini-turneul de calificare pentru Campionatul European de fotbal Under 17. La turneu vor participa 4 echipe reprezentative: Moldova, Germania, Slovacia și Letonia. Invităm toți amatorii de fotbal să-i susținem pe micii tricolori. Intrarea la meciuri va fi LIBERĂ.    

 

Selecționata Republicii Moldova Under 17 va debuta la turneul de calificare pentru EURO 2023 miercuri, 19 octombrie, de la ora 13.00, pe stadionul din Orhei, contra reprezentativei Germaniei. Meciul va fi transmis în direct de site-ul nostru.

 

În aceeași zi, tot de la ora 13.00, pe terenul-2 natural de la baza Zimbru, se vor întâlni selecționatele din Slovacia și Letonia.

 

Site-ul FMF vă va informa despre cele mai importante evenimente din cadrul turneului, începând de azi și până la finalul competiției organizate de FMF. De asemenea, site-ul nostru vă va pune la dispoziție interviuri cu jucătorii Naționalei și cu staful tehnic, vom prezenta imagini video și foto de la sesiunile de antrenament și de la meciurile Moldovei.

 

Programul turneului

 

19 octombrie, ora 13:00

Germania – MOLDOVA (Orhei, complexul sportiv raional)

Letonia – Slovacia (Chișinău, stadionul Zimbru 2)


22 octombrie, ora 13:00

Slovacia – MOLDOVA (Orhei, complexul sportiv raional)

Germania - Letonia (Chișinău, stadionul Zimbru 2)


25 octombrie, ora 13:00

MOLDOVA - Letonia (Orhei, complexul sportiv raional)

Slovacia - Germania (Chișinău, stadionul Zimbru 2)

 

În Turul de Elită, ultima rundă înainte de turneul final al EURO 2023, se vor califica ocupantele primelor două poziții în cele 13 grupe, plus cele mai bune 4 ocupante ale locurilor 3.

 

Reprezentativele Țărilor de Jos și Spaniei, care au cel mai bun rating, s-au calificat direct în Turul de Elită, programat pentru primăvara lui 2023, iar Rusia a fost exclusă din competiție.

 

Turneul final al EURO U17 va avea loc în perioada 17 mai - 2 iunie 2023, în Ungaria. Gazda competiției va participa direct la EURO, alături de alte 15 reprezentative.