• Fii alături de Echipa Țării

Integritatea în fotbal

Integritate. Seminar anti-match fixing pentru selecționata Under 17

13 oct 2022 de Reporter FMF
GALERIE

În conformitate cu politicile și practicile anti-match fixing stabilite de FIFA și UEFA, agenții de integritate FMF continuă organizarea seminarelor informativ cu participarea cluburilor și selecționatelor naționale de fotbal.

 

Astfel, în cadrul cantonamentului de pregătire al reprezentativei Moldovei Under 17 de la Centrul selecționatelor de la Vadul lui Vodă, Departamentul de Integritate al FMF a organizat seminare de instruire anti-mită și anti-match fixing pentru jucători și staful tehnic.

 

În programul de instruire, membrii lotului national U17 au însușit politica anti-mită, riscurile și obiectivele anti-mită, precum și consecințele negative ale match-fixingului, obligațiile ce le revin fiecărui jucător în lupta contra manipulării meciurilor și pariurilor ilegale, dar și drepturile pe care aceștea le dețin în conformitate cu regulamentele interne ale Federației Moldovenești de Fotbal.

 

Instruirea se organizează periodic, conform planului Departamentului de Integritate FMF, astfel încât fotbaliștii să posede cunoștințele necesare în acest domeniu.

 

Trucarea partidelor a devenit o amenințare serioasă pentru fotbal. Manipularea meciurilor este un pericol real, ce distruge cel mai iubit sport de pe planetă. Iar Moldova nu este o excepție. De aceea, FMF a adoptat o politică de ZERO TOLERANȚĂ față de manipularea meciurilor!

 

 ÎMPREUNA PENTRU UN FOTBAL CURAT!!!!