• Fii alături de Echipa Țării

Memorandum între Federația Moldovenească de Fotbal și Forul fotbalistic din Kazahstan

12 oct 2022 de Reporter FMF
GALERIE

Președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid Oleinicenco a semnat un acord de colaborare cu omologul său de la Federația din Kazahstan, Adlet Barmenkulov.

 

Memorandumul dintre cele două organizații prevede implementarea proiectelor comune în fotbalul de mase, formarea personalului de antrenori și instructori.

De asemenea, este planificată cooperarea în organizarea și desfășurarea de seminare educaționale, schimbul de informații și cunoștințe în vederea îmbunătățirii nivelului personalului din fotbal.

 

În cadrul ședinței de lucru de la sediul Federației de Fotbal din Kazahstan, secretarul general al Federației Moldovenești de Fotbal, Serghei Butelschi, a prezentat un raport amplu al proiectelor fotbalistice care sunt implementate cu succes pe teritoriul Republicii Moldova și care vizează dezvoltarea fotbalului de masă, feminin și juvenil.

 

La rândul său, președintele Federației de Fotbal din Kazahstan, Adlet Barmenkulov, a prezentat strategia de dezvoltare a fotbalului din Kazahstan, care vizează fotbalul de mase și de tineret, formarea personalului de fotbal și îmbunătățirea infrastructurii.

 

La întâlnire a participat și președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.