• Fii alături de Echipa Țării

FC Floreni va avea teren cu gazon natural

11 oct 2022 de Reporter FMF
GALERIE

La Floreni sunt în plină desfășurare lucrările de amenajare a terenului cu gazon natural. Specialiști angajați FMF au efectuat operațiuni de distribuire al nisipului, nivelarea și însămânțarea terenului. Pe pagina sa de Facebook, FC Floreni a adus mulțumiri FMF care a făcut o donație considerabilă.

 

De asemenea, clubul din Floreni relatează că la sfîrșitul lunii septembrie președintele FMF, Leonid Oleinicenco a discutat cu primarul satului Floreni, Ruslan Crețu pe care l-a asigurat de suportul la amenajarea terenului sportiv în cazul în care vor fi respectate cerințele minime pentru construcția stadionului. Una din cerințele înaintate de FMF pentru a beneficia de acest ajutor este instalarea sistemului de irigație.

 

Dezvoltarea infrastructurii este una dintre direcțiile prioritare în activitatea Federației Moldovenești de Fotbal. Susținerea proiectelor pentru menținerea și îmbunătățirea gazoanelor naturale și sintetice pe stadioanele din Republica Moldova este importantă în perspectiva sporirii calității nivelului jocului și atractivității pentru suporteri, precum și a organizării mai multor evenimente, care vor asigura dezvoltarea fotbalului în țară.