• Fii alături de Echipa Țării

Federația ajută la reamenajarea stadioanelor din țară

05 oct 2022 de Reporter FMF
GALERIE

 

Specialiști angajați FMF au efectuat lucrări de mentenanță a terenului natural din Budești, Complexul FC Sportul. Operațiunile au fost făcute cu utilaje specifice lucrărilor de scarificare, aerare, împrăștierea nisipului. Fondatorul FC Sportul, Viorel Cojocaru a adus sincere mulțumiri FMF pentru sprijinul acordat. La FC Sportul sunt 10 grupe de copii, cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani.

 

Terenul natural din Budești a fost dat în exploatare cu doi ani în urmă în cadrul programului FMF “Toţi împreună”. Tot atunci, în această localitate, cu sprijinul FMF a fost construit un teren artificial.

 

Dezvoltarea infrastructurii este una dintre direcțiile prioritare în activitatea Federației Moldovenești de Fotbal. Susținerea proiectelor pentru menținerea și îmbunătățirea gazoanelor naturale și sintetice pe stadioanele din Republica Moldova este importantă în perspectiva sporirii calității nivelului jocului și atractivității pentru suporteri, precum și a organizării mai multor evenimente, care vor asigura dezvoltarea fotbalului în țară.