• Fii alături de Echipa Țării

Specialiștii FMF au fost delegați la meciurile internaționale

05 oct 2022 de Victor Daghi

Specialiștii calificați din Republica Moldova, acreditați de UEFA, se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA. Astfel, 3 oficiali din țara noastră au fost delegați la partidele din preliminariile Campionatului European la fotbal feminin WU19 și cupele europene programate săptămâna aceasta.


Astfel, Adrian IXARI va lucra ca delegat UEFA la meciul FC Basel 1893 (Elveția) – Slovan Bratislava (Slovacia) din grupa H a UEFA Europa Conference League, programat pe 6 octombrie, pe stadionul St. Jakob-Park din Basel.

 

În aceiași zi, Vladimir ANTONOV va activa în calitate de observator de arbitri UEFA la partida FC Zurich (Elveția) – PSV Eindhoven (Țările de Jos) din grupa A a UEFA Europa League, care se va disputa pe stadionul Letzigrund din Zurich.

 

Olga TANSCHI a fost numită observator de arbitri UEFA la meciurile mini-turneului din preliminariile Campionatului European WU19 la fotbal feminin, Liga A, grupa 4, cu participarea Danemarcei, Angliei, Sloveniei și Slovaciei, care va avea loc în perioada 5-11 octombrie, în Slovacia.

 

De-a lungul anilor, angajații și specialiștii FMF se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA.

 

Adrian IXARI
Olga TANSCHI

 

Vladimir ANTONOV