• Fii alături de Echipa Țării

Felicitare de Ziua Profesorului

05 oct 2022 de Reporter FMF

Dragii noștri, amabili și iubiți profesori!

 

Vă suntem recunoscători din tot sufletul pentru dragostea și înțelegerea dumneavoastră, pentru sinceritate și sprijin în timpul căderilor, pentru cuvinte calde și sfaturi înțelepte, pentru cunoștințe solide și credință puternică în succesul nostru. Mereu aţi fost şi rămâneţi promotorii bunătăţii, demnităţii umane şi cei mai buni prieteni ai elevilor şi ai părinţilor.

Ziua Profesorului este una dintre cele mai frumoase sărbători, pentru că Dumneavoastră ne sunteți învățători, antrenori şi mentori, datorită cărora ne-am realizat în viață.

 

Contribuția Dumneavoastră la dezvoltarea proiectului “Fotbal în Școli” este imensă!

Vă mulțumim pentru dedicația și efortul depus în instituțiile unde se implementează proiectul Federației Moldovenești de Fotbal „Fotbal în Școli”, prin care contribuim împreună la promovarea modului sănătos de viață printre copii, iar lecțiile de “Educație Fizică prin Fotbal” au devenit mai atractive pentru elevi.

Vă mulțumim, dragii noștri, pentru munca nobilă, fidelitatea faţă de profesie, efortul zilnic depus pentru creşterea şi educarea noilor generaţii.

 

Vă dorim, scumpii noștri, ani mulți de predare excelentă, entuziasm și optimism inepuizabil, fericire adevărată în viață și minuni.

 

Cu o deosebită considerație,

Echipa Federației Moldovenești de Fotbal