• Fii alături de Echipa Țării

Grassroots week. Cimișlia a câștigat Liga Veteranilor 50+ din regiunea sud

02 oct 2022 de Reporter FMF
GALERIE

Echipa veteranilor din raionul Cimișlia a devenit câștigătoarea etapei finale a Ligii Veteranilor 50+ la minifotbal din regiunea sud.

 

În meciul decisiv din cadrul turneului găzduit de stadionul “Parcul Copilăriei” din Cimișlia, gazdele au trecut cu scorul 3-0 de formația ARF Taraclia.

 

În finala mică, ARF Cantemir s-a impus cu scorul de 4-2 în fața formației ARF Basarabeasca.

 

Turneul a fost organizat de către Oficiul regional de dezvoltare sud al FMF în parteneriat cu Asociaţia regională de fotbal - Sudul Moldovei.

 

Alexei Gheorghiu, managerul ORD „SUD” al FMF a menţionat, că acest turneu, rezervat veteranilor cu vârsta de peste 50 ani, este organizat în regiunea sud pentru prima dată şi a subliniat importanța competiției pentru păstrarea continuității generațiilor și a tradițiilor fotbalistice, promovarea și modelarea unui stil de viață sănătos și a spiritului de Fair Play între veteranii și fanii fotbalului din țară.

 

La ceremonia de premiere, Victor Stînă, preşedintele AF Cimişlia şi membrul Comitetului Executiv al FMF, a înmânat echipelor cupe, medalii şi diplome. La eveniment au mai fost prezenţi Vladimir Tabanov, preşedintele AF Taraclia, Piotr Malcov, preşedinte AF Cantemir și Iurie Plopa, preşedintele AF Basarabeasca.