• Fii alături de Echipa Țării

Grassroots week la Liceul Bogdan Petriceicu Hașdeu

01 oct 2022 de Reporter FMF
GALERIE

La Liceul Teoretic Bogdan Petriceicu Hașdeu din capitală a avut loc un eveniment extraordinar organizat de instituția de învățământ în parteneriat cu Federația Moldovenească de Fotbal, dedicat saptamânii UEFA grassroots. Circa 400 de copii, elevi ai liceului, s-au distrat de minune într-o sărbătoare a sportului, a mișcării și a fotbalului în special, în care jocul cu balonul rotund a fost la el acasă.  

 

Buna desfășurare a evenimentului a fost asigurată de către managerul grassroots FMF, Diana Bulgaru, managerul grassroots Cristina Braga, managerul de dezvoltare regional FMF, Vitalie Lungu și profesori ai Liceului Teoretic Bogdan Petriceicu Hașdeu. 

 

Toți participanții la eveniment au primit din partea FMF diplome, caiete ”Fotbal în școli” și mingi de fotbal. 

 

Săptămâna aceasta, în toată Europa, sub patronajul UEFA, se desfășoară evenimente dedicate Săptămânii UEFA Grassroots. Federația Moldovenească de Fotbal organizează în aceste zile câteva zeci de evenimente dedicate fotbalului pentru toți. Fotbalul joacă un rol important în viețile a zelor de mii de oameni de pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Iar organizarea UEFA Grassroots Week de către FMF trezește dorinţa oamenilor să practice și mai mult sportul în aer liber, alături de prieteni, colegi și familie. Fotbalul ne unește și ne face mai buni!