• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

Autoritățile publice din Călărași susțin fotbalul din regiune

30 sep 2022 de Maria Teeşanu
GALERIE

 

Consilierii călărășeni au aprobat finanțarea clubului de fotbal Codru Călărași pentru sezonul 2022/23, decizie importantă pentru formația fotbalistică, care trece printr-o perioadă dificilă pe plan financiar.

Subiectul a fost discutat la ședința Consiliului Raional Călărași de joi, 29 septembrie, de către cei 31 de consilieri prezenți. După discuții aprinse și dezbateri a fost luată decizia de a aloca o sumă în valoare de 139.000 lei formației Codru, care evoluează în Liga 2 a campionatului Moldovei. Banii vor fi utilizați pentru hrană, transport și remunerarea serviciilor în cadrul jocurilor de acasă pe parcursul desfășurării Campionatului Republicii Moldova la fotbal, Liga 2, ediția 2022/23. 
 
Interesele clubului Codru au fost apărate de președintele Asociației Raionale Călărași, Aurelii Abajeru, care este și consilier raional.

"Este îmbucurător faptul că majoritatea consilierilor raionali, 22 din 31 prezenți la sedință, au susținut solicitarea FC Codru Călărași de sprijin financiar a echipei. Sperăm în continuare la o colaborare constructivă între autoritățile locale și FC Codru Călărași. Privim în viitor cu optimism și vom fi dedicați dezvoltării fotbalului, depunând toate eforturile pentru a reprezenta cu demnitate raionul Călărași în competițiile Republicane", 

a declarat președintele Asociației Raionale Călărași, Aurelii Abajeru